به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، سید محمدرضا نوحی سخنگوی صنعت برق اصفهان گفت: جلسات متعددی در خصوص تأمین برق استان در فصل زمستان برگزار شده و تلاش بر این است تا مقدار گاز مورد نیاز برای تولید برق نیروگاهها تأمین شود. مصرف برق در زمستان بسیار کمتر از تابستان است.
وی افزود: برای مثال بیشترین میزان مصرف برق کشور تاریخ ۲۸ مهرماه در ساعت ۱۳:۳۸ دقیقه و به میزان ۴۱ هزار و ۶۵۲ مگاوات ثبتشده درحالیکه این عدد در تابستان به مقادیر بیش از ۵۳ هزار مگاوات نیز میرسید.
سخنگوی صنعت برق اصفهان خاطرنشان کرد: با اینحال اگر احیاناً مشکلی در زمینه تأمین برق در فصل زمستان وجود داشته باشد، تلاش میکنیم تا با مدیریت مصرف این مشکل برطرف شود.
نوحی درباره میزان تولید و مصرف فعلی برق در منطقه اصفهان نیز گفت: آمارهای تولید و مصرف در روز چهارشنبه ۲۸ مهرماه، به دلیل فعالیت کامل ادارات و...، آمار مصرف برق بهمراتب از آمار مصرف در روزهای گذشته قابل استنادتر است.
وی افزود: بر این اساس مقدار تولید کل برق در منطقه اصفهان در این روز بدون هیچگونه محدودیت مصرف و در ساعت ۱۷:۳۰ (پیک بار روز) ۳۹۵۴ مگاوات و مصرف کل منطقه نیز ۵۰۰۵ مگاوات ثبتشده است. از آنجا که میزان تولید و مصرف در منطقه اصفهان برابر نبوده، مقدار ۱۰۵۱ مگاوات هم از شبکه سراسری وارد شبکه استان اصفهان شده است. پیک بار شب هم در ساعت ۱۹:۰۲ به ثبت رسیده که میزان کل تولید در این زمان برابر با ۳۵۳۹ مگاوات و مصرف کل مصرف نیز برابر با ۴۲۷۰ مگاوات بوده و بنابراین مقدار ۷۳۱ مگاوات از شبکه سراسری وارد اصفهان شده است.
سخنگوی صنعت برق اصفهان درباره ظرفیت اسمی نیروگاههای مستقر در منطقه اصفهان نیز گفت: ظرفیت نیروگاه اصفهان ۸۳۰ مگاوات، شهید منتظری ۱۵۶۸ مگاوات، ذوبآهن ۲۴۹ مگاوات، فولاد مبارکه ۳۱۰ مگاوات، سد زاینده روز ۵۴ مگاوات، هسا ۶۰ مگاوات، نیروگاه آبی کوهرنگ ۳۹ مگاوات، نیروگاه جنوب اصفهان ۹۵۴ مگاوات، نیروگاه کویرزدایی ۱۲۰ مگاوات، کاشان ۴۸۴ مگاوات، کارون۴ ۱۰۰۰ مگاوات و نیروگاه زواره ۴۸۴ مگاوات است. مقادیر اعلامشده توان اسمی تولید نیروگاهها است اما تولید عملی از ظرفیت تولید اسمی کمتر است.
نوحی تصریح کرد: با توجه به محدودیتها مثل کمبود منابع آبی که برای نیروگاهها وجود دارد، میزان تولید برق در منطقه اصفهان کاهش مییابد. نیروگاه کارون۴ یا نیروگاه اصفهان جزو این دسته از نیروگاهها هستند که میزان تولید برق در آنها به وجود منابع مکفی آب بستگی دارد.
وی درباره مصرف سوخت مازوت در نیروگاههای استان نیز اظهار کرد: اگرچه نیروگاه شهید منتظری و اصفهان پیشتر علاوه بر سوخت گاز طبیعی از مازوت نیز برای تولید برق استفاده میکردند اما تقریباً بیش از ۳ سال پیش و با دستور دادستان وقت مشعل مازوت سوز آنها پلمپ شده و تاکنون نیز بازگشایی نشده است. بر این اساس هیچگونه مصرف سوخت مازوت را در اصفهان نداریم و نخواهیم داشت.
انتهای پیام/ص