سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آجیل، خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش می‌دهد

محققان در مطالعه‌ای جدید رابطه بین سرطان سینه و آجیل‌ها را کشف کردند.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از «WEB MED»، طبق تحقیقات مشخص شد، زنانی که در برنامه غذایی خود از آجیل استفاده می‌کنند، ممکن است در برابر بسیاری از بیماری‌ها، به ویژه سرطان سینه، محافظت شوند.

مطالعه‌ای که روی بیش از ۳ هزار بیمار در چین انجام شد، نشان داد بیمارانی که ۵ سال پیش از تشخیص سرطان سینه گردو مصرف کرده اند، احتمال عود سرطان سینه و  خطر مرگ آن‌ها کمتر بوده است.

وندی چن انکولوژیست در بوستون گفت: افرادی که  آجیل می‌خوردند دارای شاخص توده بدنی پایین‌تر (BMI) و زندگی فیزیکی فعال تری بودند، که همه این عوامل مرتبط با پیشگیری و بقای سرطان سینه هستند.

ایرن ون پلاریگان اپیدمیولوژیست دانشگاه کالیفرنیا در مطالعه دیگری که فواید خوردن گردو را برای بیماران مبتلا به سرطان روده نشان داد،گفت رابطه مفیدی بین خوردن گردو و پیشگیری از سرطان سینه وجود دارد.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

برچسب ها: آجیل ، سرطان سینه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.