سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پیتزای صدفی چیکن بال + طرز تهیه

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع پیتزای خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه پیتزای صدفی چیکن بال را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.


بیشتربخوانید


مواد لازم

سینه مرغ چرخکرده....... ۴۰۰ گرم

عصارة مرغ...... ۱ عدد

نمک....... به میزان لازم

سیر له کرده...... ۴ حبه

سس سویا ....... ۲ قاشق سوپخوری

روغن برای سرخ کردن....... به میزان لازم

خمیرپیتزا........ ۴ عدد

سس پیتزا...... ۲۰۰ گرم

پنیر موزارلا رنده کرده دالیا ......۲۲۰ گرم

زیتون سیاه....... به میزان لازم

گوجه گیلاسی....... به میزان لازم

روش‌تهیه

سینة‌مرغ، عصاره مرغ، نمک، سیر و سس سویا را مخلوط کنید و ورز دهید. آن‌گاه از مواد فراهم کرده کوفته‌های توپی شکل درست کرده و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید. اینک در تابة مناسبی اندکی روغن بریزید و کوفته‌ها را به اندازه‌ای که فقط تغییر رنگ دهند تفت دهید. حالا خمیر را به اندازة سطح ظرف پیتزا پهن کنید و خمیر را از یک طرف رول کنید (به شکل صدف) و سطح آن را با سس بپوشانید. اینک پنیر و بعد توپ‌های مرغ، زیتون و گوجه را اضافه کرده و در فر گرم کرده با دمای ۲۰۰ درجة سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.

منبع: شو رو شیرین 

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.