سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کشف ستاره ۲۰۰ هزار ساله که از جو زمین تشکیل شده است

دانشمندان یک ستاره که با جو زمین و مونوکسید کربن ساخته شده را کشف کردند.

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از elbalad؛ ستاره شناسان به تازگی  شواهدی را مبنی بر این که یک ستاره با بخشی از جو زمین ساخته شده را کشف کردند. به نوشته روزنامه انگلیسی "دیلی میل"، گروهی از ستاره شناسان به سرپرستی متخصصان موسسه فناوری ماساچوست در تحقیقات خود شواهدی پیدا کردند که نشان می‌دهد، ستاره‌ای باستانی نزدیک به ۲۰۰ هزار سال پیش با سیاره‌ زمین برخورد کرده است.

طبق تحقیقات آن‌ها، این برخورد در منظومه شمسی، ۹۵ سال نوری دورتر، با سرعتی بیش از ۲۲۰۰۰ مایل در ساعت رخ داده و ممکن است باعث انفجار بخشی از جو کره زمین شده باشد، همان‌طور که مونوکسید کربن ، گرد و غبار اطراف ستاره به نام HD ۱۷۲۵۵۵ آن را نشان می‌دهند. افزون بر این محققان دریافتند که مونوکسید کربن به دور یک ستاره HD ۱۷۲۵۵۵ که تقریبا ۹۳۰ میلیون مایل دورتر از زمین است می‌چرخد.

تاجانا اشنایدرمن، سرپرست مطالعات و تحقیقات فضائی، در بیانیه‌ای گفت: "این اولین بار است که ما پدیده‌ مذکور را تشخیص می‌دهیم، یعنی وجود یک ستاره‌که توسط جو سیاره زمین ایجاد شده است".

گزارش‌‌ها حاکی از آن است که این ستاره حاوی گرد و غباری بوده که شامل مواد معدنی غیرمعمول و همچنین گاز مونوکسید کربن و نشان دهنده تأثیر عظیم انفجار باستانی است. این ستاره بحث برانگیز در سال 2009 با  تلسکوپ فضایی اسپیتزر ناسا مورد مطالعات ستاره‌شناسان قرار گرفت.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

برچسب ها: کره زمین ، کشف سیاره
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۷:۵۲ ۰۱ آبان ۱۴۰۰
مگه ستاره در فاصله 900 میلیون میلی زمین هست
اگر ستاره به زمین بر خورد کند چیزی از زمین باقی می مونه
یک ستاره حداقل هزار برابر زمین جرم داره
ناشناس
۰۹:۰۵ ۱۵ آبان ۱۴۰۰
استاد با اجازتون نجوممممممممم علمممممممم خیلیییییییی سختییییی هستتتتتت