سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بهره‌برداری از ۸۴۰۰ طرح اشتغال بانوان سرپرست خانوار در اختتامیه «بانوی برکت»

در اختتامیه رویداد ملی «بانوی برکت» ۸ هزار و ۴۰۰ طرح اشتغال بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام برای بانوان سرپرست خانوار در سراسر کشور به بهره‌برداری رسید.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، آیین بهره‌برداری از ۸ هزار و ۴۰۰ طرح اشتغال بانوان سرپرست خانوار و اختتامیه رویداد ملی «بانوی برکت» با حضور انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور، فاطمه قاسم‌پور رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس، زینب اختری مدیر کل امور زنان و خانواده وزارت کشور، سیمه رفیعی و فاطمه محمدبیگی نمایندگان مردم تهران و قزوین در مجلس شورای اسلامی، محمد ترکمانه مدیرعامل بنیاد برکت و معاونان و مدیران این بنیاد برگزار شد.

مدیرعامل بنیاد برکت در این مراسم خاطرنشان کرد: بهره‌برداری از این ۸ هزار و ۴۰۰ طرح اشتغال‌زایی بنیاد برکت منجر به ایجاد ۲۵ هزار فرصت شغلی برای بانوان سرپرست خانوار در سراسر کشور شده است.

محمد ترکمانه تاکید کرد: بنیاد برکت از سال ۱۳۹۷ و در راستای وظایف اجتماعی و اقتصادی خود، توانمندسازی و ایجاد اشتغال بانوان را همزمان با اجرای سراسری طرح‌های اجتماع‌محور در دستور کار دارد.

وی با اشاره به برگزاری رویداد «بانوی برکت» اظهار داشت. بنیاد برکت این رویداد ملی را با هدف طراحی مدل‌های بومی برای افزایش حضور بانوان در حوزه‌های اقتصاد خانواده و کسب‌و‌کار‌های خانگی، افزایش مشارکت اقتصادی بانوان، تقویت شبکه اجتماعی بانوان کارآفرین بنیاد برکت و ارائه طرح‌های صنایع خلاق در کسب‌و‌کار بانوان برگزار کرده است.

ترکمانه خاطرنشان کرد: بنیاد برکت علاوه بر اهدای جوایز به طرح‌های برتر در این رویداد، از ۸۶ طرح برگزیده در قالب مدل اشتغال‌زایی اجتماع‌محور حمایت خواهد کرد. همچنین طرح‌هایی که به حمایت بیشتری نیاز داشته باشند به بخش بنگاه‌محور معرفی می‌شوند تا تسهیلات بیشتری به آن‌ها تعلق گیرد.

به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، از مجموع طرح‌های اشتغال‌زایی اجتماع‌محور بنیاد برکت تاکنون حدود ۴۰ درصد یعنی بیش از ۵۵ هزار طرح مربوط به بانوان بوده است.

وی خاطرنشان کرد: بنیاد برکت ۸ هزار و ۴۰۰ طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور را با حجم سرمایه‌گذاری ۹ هزار و ۸۶ میلیارد ریال برای بانوان سرپرست خانوار راه‌اندازی کرده که باعث ایجاد بیش از ۲۵ هزار شغل برای این قشر آسیب‌پذیر اجتماعی شده است.

ترکمانه گفت: بانوان سرپرست خانوار ساکن یک‌هزار و ۷۱۸ روستای محروم کشور تحت پوشش فعالیت‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت قرار دارند.

مدیرعامل بنیاد برکت در پایان اظهار امیدواری کرد که رویداد «بانوی برکت» و فعالیت بنیاد در حوزه زنان در چارچوب ارزش‌های اسلامی و انسانی هر چه بیشتر ادامه و گسترش داشته باشد.

تدوین برنامه جامع برای توانمندسازی زنان

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور نیز تاکید کرد: زنان نقش مولد در کشور و به‌خصوص روستا‌ها دارند و باعث افزایش بهره‌وری در حوزه‌های مختلف می‌شوند.

انسیه خزعلی از تدوین برنامه جامعی برای توانمندسازی زنان خبر داد و افزود: در این برنامه کارآفرینی برای زنان و به خصوص بانوان سرپرست خانوار پیش‌بینی شده است که امیدواریم با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام، بنیاد برکت و سایر دستگاه‌ها محقق شود.

وی با اشاره به اهمیت پایدارسازی مشاغل ایجاد شده برای بانوان عنوان کرد: این مشاغل باید با حمایت و پشتیبانی‌های لازم، نه تنها حفظ شوند که توسعه نیز پیدا کنند.

لزوم همت جمعی برای اشتغال بانوان

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی در این مراسم با تاکید بر ورود مجلس به حوزه ایجاد مشاغل خانگی برای زنان گفت: باید یک همت جمعی برای اشتغال بانوان در حوزه کسب و کار‌های خرد و خانگی شکل بگیرد.

فاطمه قاسم‌پور ادامه داد: با مصوبه مجلس شورای اسلامی در حمایت از کسب و کار‌های خرد و همت دولت سیزدهم می‌توان شاهد جهش در اشتغال‌زایی برای بانوان بود. متاسفانه با وجود گذشت ۱۱ سال از تشکیل ستاد کسب و کار‌های خرد و خانگی، شاهد اتفاقات موثر در این حوزه نبوده‌ایم.

نماینده مردم تهران در مجلس تصریح کرد: اقتصاد دیجیتال نقش مهمی در اشتغال‌های خرد و خانگی به خصوص برای بانوان دارد و فراکسیون زنان و خانواده مجلس پیگیر این موضوع است. همچنین هیچ مانعی بر سر راه کسب و کار‌های دیجیتال نخواهد بود.

رویداد‌های جدید در راه است

به گفته مشاور امور زنان بنیاد برکت، این بنیاد به طور جدی توانمندسازی بانوان را در مناطق محروم کشور پیگیری می‌کند.

الهام اکبری اظهار داشت: بنیاد برکت به سراغ بانوان و به ویژه زنان سرپرست خانوار و بدسرپرست رفته و با اشتغال‌زایی، آنان را توانمند می‌کند.

وی با اشاره به برگزاری رویداد «بانوی برکت» تصریح کرد: امیدواریم که این رویداد همچنان تداوم داشته باشد. همچنین برگزاری رویداد‌های دیگری همچون بانوی صنعتگر، بانوی نوآور و بانوی رهبر اشتغال هم در دستور کار است.

گفتنی است، در مراسم اختتامیه رویداد ملی «بانوی برکت» نمایشگاهی از طرح‌های برگزیده ارائه شده به این رویداد برپا شد و از نفرات برتر تقدیر به‌عمل آمد. همچنین با برقراری ارتباط مستقیم از طریق ویدیوکنفرانس، سه طرح اشتغال‌زایی بانوان در شهر قدس و ورامین در استان تهران و قصر شیرین در استان کرمانشاه در رسته‌های پرورش محصولات گلخانه‌ای، تولید پوشاک بچه‌گانه و جوراب‌بافی به بهره‌برداری رسید.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.