به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین، قاسمی دادستان قزوین در سومین جلسه هم اندیشی اشتغال دائم زندانیان گفت: باید به دنبال ایجاد شغل دائم برای زندانیان باشیم و میخواهیم حرفه و شغل را به زندانیان آموزش دهیم تا در ادامه زندگی زندانی و خانواده بهبود یابد.
وی افزود: برای رفع مشکلات زندانی به دنبال حمایت و کمک تمامی دستگاهها هستیم.
وی افزود:زندانیها به دلایل مختلف باید دوران محکومیت خود را با مجازات سپری کند اگر تنها فرد را مجازات کنیم مسائل اجتماعی را در نظر نگرفته ایم و اگر ما به کمک افراد نیاییم امکان بازگشت فرد خاطی به جامعه سخت خواهد بود و جامعه را در معرض خطر قرار میدهد و تمام حمایتهای ما کمک به جامعه است.
جهانگیری مدیر کل زندانهای استان هم گفت: اکثرزندانیان واجدشرایط در کارخانجات زندان فعالیت میکنند.
وی افزود:درخصوص درخواست شرکتهایی که تقاضا داده ا ند، بازدیدها انجام شده است و آماده به کارگیری ۳۰۰ نفر هستیم.
به گفته جهانگیری، هزار و ۳۰۰ نفر مددجو در مجموعههای بنیاد تعاون فعالیت دارند.
بخشنده رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن وکشاورزی قزوین هم گفت: در یک سال اخیر اتاق بازرگانی با توجه به ایفای نقش مسئولیتهای اجتماعی خود در حوزه حمایت از زندانیان با کمک تولیدکنندگان و صادرکنندگان گامهای خوبی برداشته و در همین راستا برای آموزش زندانیان با همکاری فنی و حرفهای طرحی را به صورت مشترک به عنوان مرکزهیات امنایی اجراکرده است.
وی افزود: بعد از انعقاد تفاهم نامه همکاری، در واحد شماره دو خواهران زیر نظر اتاق، مباحث آموزشی آغاز شده و در گام بعدی، مجموعه شماره ۱ ویژه آقایان راه اندازی خواهد شد.
بخشنده تاکید کرد: به دنبال اجرای طرح آموزش پایدار به زندانیان هستیم و با همکاری اداره کل فنی حرفهای، تاسیس اولین کارخانه نوآوری را پیگیری خواهیم کرد.
محمد علی ابوترابیان ازبازرگانان باسابقه استان گفت:در راستای اشتغال زندانیان با همکاری اتاق بازرگانی به دنبال ایجاد یک شغل هستیم تا آوردهای به عنوان وام بدون بهره به زندانیان تعلق گیرد و مجموعهای را زیر نظر نهادهای استان فعال و زندانیان را سهام دار کنیم تا هم در زمان زندان و بعد از آزادی سرمایه اولیه داشته باشند.
مددی مدیر کل فنی و حرفهای استان هم تصریح کرد:برای ایجاد اشتغال پایدار نیاز به تعریف فرمهای مختلف آموزشی است تا بازار کار برای زندانیان ایجاد شود.
مددی افزود: برای کاهش معضلات اجتماعی مشکلی در آموزش نداریم و با توجه به استعدادیابی زندانیان میتوانیم بر اساس توانمندی آنها اموزشهای فنی و حرفهای را داشته باشیم.
حق گویان، مدیر کل کمیته امداد استان یادآور شد: هزار و ۷۰۰ نفر از خانواده زندانیان تحت پوشش کمیته امداد هستند و سرویس اشتغال هم در اختیار مددجویان قرار میگیرد.
درپایان این نشست، مقررشد کمیتهای مشترک برای پیگیری طرح پیشنهادی اتاق بازرگانی مبنی برتوانمندسازی زندانیان استان وایجاداشتغال پایدارآنها تشکیل شود.
انتهای پیام/