سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان:

به روحیه کودکان در دوران کرونا توجه کنید

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: با توجه به شرایط پیش آمده و بروز بیماری کرونا، نیاز است که والدین توجه ویژه ای به روحیه کودکان خود داشته باشند.

مائده جعفری، فوق تخصص بیماری های عفونی کودکان و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، گفت: اطلاعات در مورد بیماری COVID-۱۹ در کودکان محدود است، شدت و مرگ و میر عفونت در کودکان خردسال، برخلاف ویروس‌های آنفلوانزا، کمتر از بزرگسالان است.

جعفری بیان داشت: علائم در کودکان مانند بزرگسالان است، یعنی تب، سرفه خشک و خستگی، در بعضی از آن‌ها درد شکم و اسهال نیز مشاهده می‌شود؛ شیرخواران در مقایسه با کودکان بزرگتر بیشتر در معرض بیماری شدید هستند.

فوق تخصص عفونی کودکان و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: مراقبت و پیشگیری تنها راه برای حفاظت کودکان در برابر کرونا ویروس است، زدن ماسک در کودکان بالای دو سال الزامی است؛ در صورت امکان از حضور در مراکز شلوغ اجتناب شود، زیرا کودکان قادر به حفظ ماسک روی صورت و رعایت فاصله اجتماعی از افراد نیستند.

جعفری تصریح کرد: در حال حاضر ممکن است فرزندان ما به فعالیت‌های ارتقاء اجتماعی مانند مدرسه، اردوگاه، ورزش و ... دسترسی نداشته باشند، مهمتر از هر زمان دیگری است که ما، به عنوان والدین، ​​در کنار آن‌ها باشیم و به آن‌ها کمک کنیم تا از نظر اجتماعی توانایی بیشتری کسب کنند.

او گفت: اگر فرزند شما چند ماهی است که از نظر اجتماعی از دیگران فاصله گرفته است، او احتمالا در برخی از روال‌ها و الگو‌های جدید قرار گرفته و تغییر به وقت، انرژی و فداکاری نیاز دارد.

جعفری افزود: بدانید که کودک شما احتمالا ترس جدی درباره سلامتی، ایمنی یا سایر نگرانی‌های مربوط به COVID دارد، برخی از اضطراب آن‌ها اکنون ممکن است ناشی از نگرانی‌های مربوط به COVID باشد؛ به عنوان مثال، شاید آن‌ها نگرانند که با حضور در کنار دیگران به ویروس مبتلا شوند، یا شاید آن‌ها همه پیام‌های مربوط به فاصله اجتماعی را شنیده اند و بسیار شدید احساس می‌کنند که حتی صحبت کردن با دیگران اشتباه است.

او گفت: در مورد اضطراب اجتماعی با کودک خود گفتگو کنید و به کودک خود کمک کنید درک کند که احساس اضطراب طبیعی است؛ درباره زمان‌هایی که احساس اضطراب کرده اید و آنچه برای غلبه بر این احساسات انجام داده اید با آن‌ها صحبت کنید، از فرزندتان بخواهید با دوستان نزدیک و خانواده بزرگ خود از طریق چت ویدیویی برنامه ریزی شده (با دوربین روشن) صحبت کند.

فوق تخصص عفونی کودکان و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان بیان داشت: اگر کودکان به دلیل ایمنی و فاصله اجتماعی نتوانند شخصاً ملاقات کنند، می‌توانید کودک خود را از طریق گپ‌های ویدیویی با دیگران در ارتباط نگه دارید و همچنین، چرخاندن دوربین برای کمک به شبیه سازی رو در رو و تعامل مهم است.

انتهای پیام/ی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.