سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تاکید استاندار تهران بر حل موضوع آلودگی هوا

استاندار تهران بر ضرورت حل مسئله آلودگی هوای تهران با استفاده از راهکارهای جدی، علمی و عملیاتی تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،محسن منصوری استاندار تهران در جلسه کارگروه کاهش آلودگی هوای تهران که در استانداری تهران برگزار شد، گفت: یکی از دلایلی که بنده اصرار کردم که این جلسه حتما و در همان اولین روزهای آغاز فعالیتم برگزار شود، این است که محیط زیست یکی از سرفصل ها و اولویت هایم است و حتی رئیس جمهوری در جلسه هیات دولت نیز بر موضوع محیط زیست ایستاده و تاکید کرد که بحث محیط زیست و هوای تهران بسیار مهم است و باید مورد توجه قرار بگیرد. در حکمی که برای بنده به عنوان استاندار نیز صادر کرده اند، بر موضوع محیط زیست تاکید شده است. لذا ما معتقدیم باید مسئله را در این خصوص حل کنیم.

استاندار تهران ادامه داد: حل مسئله نیز متفاوت از تلاش صرف برای حل مسئله است و باید با توجه به شرایط موجود و محدودیت منابع و ... به دنبال حل جدی مسئله باشیم نه اینکه با الفاظی مانند دستورالعمل و نظیر آن به دنبال حل مسئله باشیم.

وی افزود: در موضوع هوای تهران و محیط زیست تهران باید اقدامات جدی انجام شود. نمی شود قانون بگذاریم و بعد بگوییم نشد یا نمی شود. ضمن اینکه توجه داشته باشید که مسیر حل مسئله نیز برعکس طی نشود. اینکه برخی دستگاه ها بنده را مخاطب قرار دهند و از ما انتظار حل مسئله را داشته باشند، درست نیست. این دستگاه ها تشکیل شده اند که مسئله را حل کنند.

منصوری اضافه کرد: اگر ما این موضوع را محکم بگیریم و پای اجرای آن بایستیم آن وقت می توانیم مسئله را حل کنیم. من امیدوارم که از جلسات بعدی بتوانیم با عدد و رقم و به شکل مهندسی جلسات را پیش ببریم.

وی با بیان اینکه طبیعی است که برای حل یک سری از مشکلات نیز نیاز به هماهنگی باشد، گفت: اما فقط موضوع هماهنگی نیست. بخشی از آن به منابع نیز احتیاج دارد و ما باید به دنبال تامین منابع نیز باشیم وگرنه با هماهنگی کردن صرف درباره موضوع آلودگی هوای تهران به نتیجه نمی رسیم.

منصوری با بیان اینکه ما برخورد فعال با موضوع نداریم، تاکید کرد: برای حل این موضوع باید یک کار فوق العاده کنیم. باید برخوردهای ما پیشگیرانه و آینده نگر باشد نه اینکه از طبقه شانزدهم نگاه کنیم و ببینیم هوا آلوده است و برای اینکه رسانه ها یقه ما را نگیرند بگوییم حالا یک جلسه بگذاریم. خیر! اینطور نیست و باید کار جدی انجام شود.

منصوری با اشاره به قانون هوای پاک خاطرنشان کرد: خواندن قانون و شروط آن یک پیش شرط است اما باید نظارت کمی هم رخ دهد و دیگر تناقضی میان آمارها وجود نداشته باشد. وظایف تمام دستگاه ها را قانون روشن کرده است و قانونی که در سال ۹۶ تصویب شده باید تا الان اجرایی می شد. موضوع مهم و اصلی اجرای قانون است و اجرای آن هم باید با کار علمی پیش رود و دیگر روش های سنتی در مدیریت موضوع جواب نمی دهد.

وی به شهرداری تهران نیز اشاره کرد و گفت: آقای زاکانی از رفقای ماست و من امیدوارم که بتوانیم با هماهنگی یکدیگر این موضوع را حل کنیم. یعنی نظام اینقدر ناتوان است که ما یک موضوع پسماند را نتوانیم حل کنیم؟ حتما این موضوع قابل حل است اما نباید در یک چرخه باطل گرفتار شویم.

منصوری با قدردانی از اقدامات همه افراد حاضر در جلسه و دستگاه ها اظهار کرد: من امیدوارم که در جلسات بعدی موضوع عملیاتی تر، اجرایی تر و کمی تر مطرح و وظایف احصا شود. در آن بخشی هم که به ما مربوط است ما حتما اقدامات لازم را انجام خواهیم داد و تاکید می کنم که باید کار جدی گرفته شود.

وی با اشاره به دغدغه رئیس جمهوری در خصوص آلودگی هوا و محیط زیست گفت: آقای رئیس جمهوری روی این موضوع تاکید کرده است و باید از او نیز کمک گرفته شود و به‌طور جدی تر و عملیاتی تر مشکل را حل کنیم.

منصوری در پایان تاکید کرد: باور کنید که اگر قلبا به دنبال حل موضوع نباشیم، موضوع حل نمی شود. ما باید یک سری اقدامات کوتاه مدت را درباره این موضوع طراحی کنیم و نگذاریم هنگام ناچاری و بی علاجی به فکر حل موضوع بیفتیم.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.