سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ثبت بیش از ۲۰۰ فرصت شغلی جدید در بخش کشاورزی ارسنجان

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ارسنجان گفت: در نیمه نخست امسال زمینه ایجاد بالغ بر ۲۳۰ فرصت شغلی جدید در بخش کشاورزی این شهرستان فراهم شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، سید ناصر حسینی خرمی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ارسنجان با بیان اینکه در  نیمه نخست امسال نزدیک به ۱۰۰ درصد سهمیه ابلاغی ایجاد اشتغال در حوزه کشاورزی این شهرستان محقق شده است، اظهار کرد: در این مدت، زمینه ایجاد بالغ بر ۲۳۰ فرصت شغلی جدید در بخش کشاورزی این شهرستان فراهم شده و اشتغال ایجاد شده شامل ۱۶ فرصت شغلی دائم و ۲۱۴ مورد اشتغال موقت است.

او افزود: بروز پدیده خشکسالی و گرایش بهره برداران به تولید محصولات با نیاز آبی کم و توسعه کشت‌های گلخانه‌ای باعث شد زیر بخش باغبانی با ۱۲۶ فرصت شغلی بالاترین سهم اشتغالزایی را به خود اختصاص داده و زیر بخش امور فنی و زیربنایی با ایجاد ۱۹ فرصت شغلی جدید در رتبه بعدی قرار گیرد.

حسینی خرمی، ۲ بخش زراعت و مکانیزاسیون کشاورزی را از دیگر حوزه‌های مهم و کلیدی در اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری در بخش کشاورزی ارسنجان برشمرد.

او گفت: سرمایه گذاری در زمینه توسعه زنجیره ارزش و صنایع تبدیلی و تکمیلی محصولات زراعی و باغی بویژه انار و گوجه فرنگی می‌تواند نقش ویژه‌ای در رشد اشتغال و رونق تولید این شهرستان ایفا کند.

پایان آذر ماه، آخرین مهلت بیمه گری محصولات کشاورزی در مرودشت

مدیر جهاد کشاورزی مرودشت گفت: پایان آذر ماه، آخرین مهلت بیمه گری محصولات کشاورزی در مرودشت است و بهره برداران تا قبل از اتمام این مهلت نسبت به بیمه محصولات خود اقدام کنند.

کاووس همتی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت با اشاره به آغاز فعالیت دفاتر و کارگزاران بیمه محصولات کشاورزی در این شهرستان، اظهار کرد: پایان آذر ماه، آخرین مهلت بیمه گری محصولات کشاورزی در مرودشت است و بهره برداران تا قبل از اتمام این مهلت با مراجعه به کارگزاران مربوطه نسبت به بیمه محصولات زراعی و باغی خود اقدام کنند.

او با بیان اینکه به دلیل کاهش بارندگی‌ها نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته احتمال وقوع خسارت سرمازدگی و خشکسالی در محصولات زراعی و باغی شهرستان وجود دارد، تصریح کرد: مهلت بیمه گری تنها تا قبل از حادث شدن اولین خسارت قابل تمدید خواهد بود و پس از آن امکان بیمه محصول وجود نخواهد داشت.

این مقام مسئول با بیان اینکه در آستانه کشت محصولات شتوی از جمله گندم و جو قرار داریم، اضافه کرد: هیچگونه محدودیتی برای بیمه محصولات کشاورزی وجود ندارد و همه محصولات از جمله گندم (آبی و دیم)، جو (آبی و دیم) کلزا، انواع باغ و دام هم بهره برداران زیر شبکه سد درودزن و هم بهره برداران سایر منابع آبی می‌توانند برای بیمه محصولات خود مراجعه کنند.

همتی با تاکید بر اینکه در صورتی که خسارت از سوی مراجع زیربط تایید شود، پرداخت غرامت حتی با تاخیر حتمی خواهد بود، افزود: خطرپذیری فعالیت در بخش کشاورزی به علت وابستگی زیاد آن به شرایط جوی، همواره مقوله پوشش بیمه محصولات کشاورزی در منطقه راحائز اهمیت کرده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت با بیان اینکه قریب به ۶۰ هزارهکتار گندم در شهرستان مرودشت کشت می‌شود و وقوع خسارت خشکسالی و سایر خسارت‌های احتمالی در این مزارع اجتناب ناپذیر است، ابرازکرد: بیمه گری محصولات کشاورزی تنها مرجعی است که ریسک پذیری را کاهش می‌دهد و باعث برگشت بخشی از خسارت به کشاورزان خواهد شد.

او به نقش آموزش و ترویج در بیمه گری محصولات کشاورزی اشاره و بیان کرد: با توجه به اینکه دستورالعمل، شیوه کار و رفتار بیمه هر ساله متغیر است، ضروری است، بهره برداران در زمینه بیمه آموزش‌های لازم را دریافت کنند و با کسب اطلاعات جامع نسبت به بیمه محصول خود اقدام کنند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت، با بیان اینکه صدور بیمه نامه با در نظر گرفتن خسارت خشکسالی و بدون خسارت خشکسالی انجام می‌شود، افزود: سقف تعهدات پرداخت بیمه از حدود ۹ میلیون تا ۱۶ میلیون تومان در محصول گندم آبی برای خسارت سیل، تگرگ، سرما یخبندان بهاره و زمستانه و باد زدگی متغیر است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.