سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

استاندار خوزستان مطرح کرد؛

عقب ماندگی‌های خوزستان در شاخص‎‌های مختلف

استاندار خوزستان گفت: کلمات در بیان عقب ماندگی‌های خوزستان در شاخص‎‌های مختلف مانند بیکاری، آب شرب، فاضلاب و جاده‌های ارتباطی، کم می‌آورند.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، صادق خلیلیان، استاندار خوزستان گفت: کلمات در بیان عقب ماندگی‌های خوزستان در شاخص‎‌های مختلف از جمله بیکاری، آب شرب، شبکه‌های فاضلاب و جاده‌های ارتباطی، کم می‌آورند و وضعیت موجود استان به هیچ عنوان در تراز یک استان دارای ظرفیت‌های اقتصادی فعال نیست و تولیدکننده بخش مهمی از نفت کشور است، اما در عین حال با حجم زیادی از مشکلات روبرو است.

او با بیان اینکه از سوی دیگر، دستگاه‌های اجرایی در مسیر فعالیت‌های توسعه‌ای و خدمات رسانی برای یکدیگر مانع تراشی می‌کنند؛ در صورتی که این دستگاه‌ها باید انرژی خود را به پیگیری مشکلات و رفع چالش‌ها اختصاص دهند، افزود: مدیران دستگاه‌های اجرایی و مسئولان تصمیم گیرنده در حوزه مختلف در مقابل حقوقی که دریافت می‌کنند؛ باید پاسخگو باشند.

خلیلیان با اشاره به اینکه اگر کاری انجام نشود به معنی هدر دادن منابع مالی است که متعلق به مردم است، تصریح کرد: همه دستگاه‌های اجرایی باید از برگزاری نشست‌هایی که منجر به تصمیم گیری کاربردی برای انجام امور نمی‌شود، پرهیز کنند.

استاندار خوزستان ادامه داد: تمامی دستگاه‌های اجرایی از شرح وظایف تعریف شده‌ای برخوردار هستند و خدمت رسانی و کاهش مشکلات موجود در استان، وظیفه ذاتی ادارات و نهاد‌های مختلف است و همه دستگاه‌های اجرایی باید ظرفیت‌های خود برای پیگیری مشکلات استان در سطح ملی را فعال کنند تا این نتیجه این پیگیری‌ها برای مردم ملموس باشد.

این مقام مسئول ادامه داد: یکی از مهمترین شاخصه‌های بررسی وضعیت خوزستان، نرخ بیکاری است که هم‌اکنون ۴.۵ درصد بالاتر از میانگین کشوری است و به عنوان مثال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان که متولی اشتغال و کار استان است در کاهش این میزان از نرخ بیکاری است نباید بی‌توجه باشد و علیرغم استقرار این اداره کل در استان، اما همواره خوزستان فاقد اثرگذاری مطلوب در حوزه تعاون و کار است.

او گفت: اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خوزستان باید از ایجاد محدودیت در انجام پروژه‌های عمرانی خودداری کند و بعضا مشاهده شده که به واسطه برخی احتمالات مبنی بر وجود برخی آثار تاریخی در محوطه فعالیت‌های عمرانی، از ادامه عملیات اجرایی پروژه‌ها جلوگیری شده است و در صورتی که انتظار می‌رود بررسی‌های لازم با دقت کارشناسی بالایی صورت گیرد تا اخلالی در انجام طرح‌های در دست اجرا ایجاد نشود.

خلیلیان به موضوع آب شرب شهرستان آغاجاری اشاره کرد و افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد که این شهرستان از پایین‌ترین کیفیت آب شرب برخوردار است این در حالی است که یک سال پیش سازمان آب و برق خوزستان کار نصب و اجرای تاسیسات تصفیه خانه برای این شهرستان را به پایان رسانده است.

استاندار خوزستان اظهار داشت: برای رفع مشکل موجود، موضوع آب شرب شهرستان آغاجاری از شرکت آب و فاضلاب خوزستان پیگیری شد و این دستگاه خدمات رسان عنوان می‌کند که دلیل شرایط موجود، اشکالات فنی در تاسیساتی است که یک سال پیش از سوی سازمان آب و برق خوزستان به این شرکت برای بهره برداری تحویل داده شده است و بروز چنین ناهماهنگی در دستگاه اجرایی خدمات رسان در بخش آب که هر ۲ زیر مجموعه یک وزارتخانه (وزارت نیرو) هستند همواره جای تعجب دارد.

جاده‌های ارتباطی خوزستان وضعیت خوبی ندارند

خلیلیان گفت: حمل و نقل بخش مهمی از کالا‌های اساسی کشور از طریق جاده‌های استان خوزستان انجام می‌شود، اما همچنان شاهد وضعیت نامطلوب این شاخص مهم توسعه‌ای در استان هستیم و جاده از جمله مولفه‌های برجسته و کاربردی در رشد اقتصادی محسوب می‌شود، اما خوزستان تا وضعیت مطلوب همچنان فاصله زیادی دارد.

استاندار خوزستان با تاکید بر اینکه آزادراه اهواز - ایذه – لردگان باید در طول ۲ سال آینده به بهره برداری برسد تصریح کرد: پیشرفت فیزیکی این پروژه مطلوب نیست و باید منابع مالی مورد نیاز آن با پیگیری‌های جدی تامین شود.

انتهای پیام/م

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.