به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در فصل پاییز و زمستان، مصرف میوههای خوشمزه و و مغذی پاییزی را فراموش نکنید! یکی از این میوههای بسیار مقوی و البته خوشمزه کدو تنبل و یا همان کدو حلوایی میباشد. با شروع فصل سرما ترکیبات مختلفی را با کدو تنبل تهیه میکنند که هر یک در جای خود خواص بی نظیری دارد. ترکیباتی همچون سوپ کدو تنبل، نان کدو حلوایی، نوشیدنیها و اسموتیهای بسیار لذیذ، انواع شیرینیها و غیره. در این مطلب نیز یکی دیگر از شیرینیهای خوش طعم با کدو به نام دونات کدو تنبل را آموزش خواهیم داد. طرز تهیه دونات کدو تنبل بسیار راحت میباشد. این دوناتها مرطوب هستند دقیقا همانند کیکهای کوچک و بدون باترمیلک که حسابی پخته شده اند!
مواد لازم برای تهیه ادویه کدو تنبل
– دارچین: ۱ قاشق غذاخوری
– فلفل بهار: ۱/۲ قاشق چایخوری
– زنجبیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
– میخک: ۱ پینچ
– هل: ۱ پینچ
– اسپرسو فوری: ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه دونات
– آرد: ۲ پیمانه (۲۴۰ گرم)
– شکر قهوه ای: ۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم)
– بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
– نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
– جوش شیرین: ۱/۲ قاشق چایخوری
– پوره کدو تنبل: ۱ پیمانه
– خامه هاف اند هاف: ۱/۲ پیمانه
– شیر: ۱/۲ پیمانه
– کره: ۱/۴ پیمانه (۳۰ گرم)
– تخم مرغ: ۲ عدد
مواد لازم برای گلیز یا همان سس
– پودر قند: یک و ۱/۴ پیمانه
– شیر: ۳ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای گاناش شکلات
– شکلات نیمه شیرین: ۱/۲ پیمانه
– اسپرسو فوری: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
– در یک کاسه کوچک، تمام ادویههای ذکر شده برای ادویه مخصوص کدو تنبل را با یکدیگر مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم. نیمی از این ادوبه را برای سس دونات و نیمی دیگر را برای ترکیب خود دونات استفاده میکنیم.
– فر را روی ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید و داخل قالبهای پیراشکی را روغن اسپری کنید.
– آرد، شکر قهوه ای، نیمی از ادویه مخصوص کدو تنبل، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را در ظرف بزرگی ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید.
– تخم مرغ، شیر، پوره کدو تنبل، کرهای که به دمای محیط رسیده و خامه را اضافه کرده و با همزن به خوبی بزنید تا صاف و یکدست شوند.
– خمیر را داخل قیفهای پلاستیکی منتقل کنید و قالبهای دونات را پر کنید. به مدت ۱۱ تا ۱۳ دقیقه داخل فر قرار دهید تا پخته شوند. سپس، از فر خارج کنید و ۱ دقیقه زمان دهید تا خنک شوند و بعد از آن دوناتها روی توری قرار دهید تا کاملا خنک شوند.
– برای تهیه گلیز (سس): پودر قند، نیمی دیگر از ادویه کدو تنبل و ۱ قاشق غذاخوری از شیر را در ظرفی ریخته و مخلوط کنید. در صورت نیاز مابقی شیر را نیز اضافه نمایید تا به غلظت مناسب سس برسید.
– زمانی که دوناتها کاملا خنک شدند، به وسیله قاشق از سس تهیه شده روی دوناتها میریزیم.
– برای تهیه گاناش، شکلات و اسپرسو فوری را در ظرف کوچکی ریخته و به روش ینماری ذوب میکنیم. سپس، مخلوط را به قیف پلاستیکی انتقال میدهیم و روی گلیز میریزیم و دوناتها را تزئین میکنیم.
نکات:
– آرد را به درستی اندازه گیری نمایید. اضافه کردن بیش از اندازه آرد به دستورالعمل رایجترین اشتباه آشپزی است.
– اضافه کردن اسپرسو فوری به دستور اختیاری است، ولی طعم دونات را فوق العاده خوشمزه میکند.
– دوناتهای پخته شده کدو تنبل مرطوب میباشند.
– اگر قالب دونات در اختیار ندارید، با این دستور میتوانید کاپ کیکهای کدو تنبل را تهیه کنید.
منبع: خانومانه
انتهای پیام/