سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برزک کاشان، قطب تولید آلو

بیش از ۳۵۰ تن آلوبخارا از ۶۰ هکتار باغ‌های بخش برزک شهرستان کاشان برداشت شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،  رضا مظلومی معاون سازمان و رئیس جهاد کشاورزی کاشان با بیان اینکه حدود ۶۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی برزک کاشان زیر کشت آلو رفته گفت: بطور متوسط از هر هکتار این باغ‌ها ۱۲ تن آلو برداشت می‌شود و کشاورزان در مراحل مختلف این محصول را به بازار عرضه می‌کنند؛ که در مرحله نخست، آلوی‌تر و تازه و در مرحله دوم به صورت خشک راهی بازار می‌شود.

وی با بیان اینکه فصل برداشت آلو برای کشاورزان برزکی ۵۰ روز ادامه دارد افزود: انواع مختلفی شامل آلوبخارا، آلوزرد، آلوسیاه و آلوشربتی در مناطق مختلف برزک کاشان کاشت و برداشت می‌شود.

مظلومی با اشاره به تولید مرغوب‌ترین آلوی بخارا در برزک کاشان افزود: آلو بخارا یکی از آخرین محصولات کشاورزی است که همزمان با برداشت محصولات دیگری مثل گردو، بادام، هلو، امرود و گلابی برداشت می‌شود.

معاون سازمان و رئیس جهاد کشاورزی کاشان با بیان اینکه شهر برزک کاشان دارای چهار محصول شاخص و استراتژیک است، افزود: گل و گلاب، شاتوت، آلو و گردو چهار محصول شاخصی است که کشاورزان این منطقه به تولید آن مشغول هستند.

انتهای پیام/م

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.