سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سند آمایش آب؛ نیاز جدی کاشمر

فرماندار کاشمر گفت: کاشمر با دارا بودن دشت ممنوعه بحرانی، هنوز سند آمایش آب ندارد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، مسلم ساقی فرماندار و رئیس ستاد بحران کاشمر با اظهار نگرانی از وضعیت اسفبار منابع آبی، خشکسالی‌های متداول و کاهش جدی بارندگی‌ها گفت: باید از ظرفیت مرکز آموزش عالی و هواشناسی این شهر استفاده بهتری نمود و صرف ارائه، دریافت داده‌ها و اطلاعات کمکی در جلوگیری از بحران‌ها نخواهد کرد.

او افزود: با توجه به تغییر اقلیمی که اتفاق افتاده باید در همه زمینه‌ها تغییر رویه دهیم، اگر دستگاه‌ها در حوزه پیشگیری نتوانند تمهیدات لازم را اتخاذ کنند قطعأ بحران اتفاق خواهد افتاد و بعضأ خسارت‌های مالی و جانی برجای مانده غیر قابل جبران خواهند بود.

فرماندار کاشمر با اشاره به اینکه تهیه سند آمایش آب نیاز جدی برای  کاشمر که دارای دشت‌های ممنوعه است، دانست و ادامه داد: سند آمایش آب با محوریت مدیر مرکز آموزش عالی و همکاری تمامی دستگاه‌های اجرایی و در یک بازه زمانی مشخص باید مدون شود.

ساقی بیان کرد: در سند آمایش آب باید چشم‌اندازی تعریف شود تا برای اقداماتی که بعدا در حوزه‌های مختلف می‌خواهد انجام شود نقشه راه داشت و اگر فاز دوم شهرک صنعتی، منطقه ویژه اقتصادی و یا کارخانه‌های جدیدی بخواهند راه‌اندازی شوند باید بر اساس سند آمایش آب باشد.

او با اشاره به اینکه در آینده با مشکل آب شرب مواجه خواهیم بود، تصریح کرد: از هم اکنون باید به فکر باشیم، همچنین در ذیل ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران کمیته آموزش با محوریت هلال احمر باید تشکیل شود.


 بیشتر بخوانید 


فرماندار کاشمر تأکید کرد: باوجود اینکه همیشه بخش کشاوزی دچار سرمازدگی، بارش تگرگ، طوفان و صدمات بسیاری می‌شود اما اعتبارات دولتی کفاف جبران آن‌ها را نمی‌کند.

افزایش سطح بیمه محصولات کشاورزی

ساقی اظهار کرد: باید سطح بیمه محصولات کشاورزی را افزایش داد تا اگر دچار خسارت شدند بتوانیم بخشی از آن را تأمین کنیم، متأسفانه در حوزه بحران از بخش غیر دولتی و ظرفیت انجمن صنفی کشاورزی کمتر استفاده می‌کنیم.

او  افزود: ضمن تقویت تشکل‌های غیر دولتی باید از ظرفیت‌شان استفاده بیشتری نمود، بدون شک تشکل‌ها در اجرای بهتر برنامه‌ها کمک خواهند نمود.

فرماندار کاشمر ادامه داد: تمامی شرکت‎های خدماتی از هم اکنون بازدیدهای خود را از تأسیسات انجام دهند، با توجه به موج سردی که در پیش داریم ضمن اینکه باید اطلاع رسانی‌های لازم به کشاورزان شود پیگیری هم باید داشت.

ساقی با اشاره به اینکه تمامی ۲۵ روستای شهرستان کاشمر دارای اتاق بحران با امکانات مورد نیاز هستند، بیان کرد: بخشداران باید دهیاران را مکلف به بازبینی تأسیسات و تجهیزات کنند.

توجه به سرمای هوا

او با اشاره به اینکه باید با بازگشایی مسیل‌ها از بروز سیلاب‌های ناگهانی که موجب خسارت‌هایی می‌شود جلوگیری نمود تصریح کرد:  طی چند روز آینده موج سرد پایداری بر روی شهرستان حاکم خواهد بود و افت دما را تا روز سه شنبه خواهیم داشت از اواسط هفته نیز با یک شیب ملایم افزایش دما را داریم.

فرماندار کاشمر تأکید کرد:  دو شب گذشته سردترین شب را پشت سر گذاشتیم به طوری که در کاشمر دما به ۷ درجه بالای صفر و در کوهسرخ به منفی یک درجه رسید.

وجود ۹۰ ایستگاه با ظرفیت‌ بالغ بر ۱۹۵ هزار متر مکعب

محمد خلیلی مدیر شرکت گاز کاشمر در این جلسه گفت: در ناحیه کاشمر ۹۰ ایستگاه C.G.S،  T.B.S، M.R.S و M.S با ظرفیت‌ ۱۹۵ هزار متر مکعب وجود دارد.

او افزود: سال گذشته در شمال شهر ایستگاه T.B.S ۱۰ هزار نصب شد و همزمان خطوط تغذیه چهار خیابان اصلاح شدند، اگر چه در سرمای سال ۹۸ فشار پنج پوند را تجربه کردیم در صورتی که قبل از آن فشار ۶۰ پوند بود اما با اصلاح شبکه مشکل رفع شده است البته باز هم بستگی به فشار گاز و تغذیه‌ای که صورت می‌گیرد دارد.

مدیر شرکت گاز کاشمر با اشاره به اینکه  ظرفیت روستای مغان از ۲۵۰۰ به ۵۰۰۰ پوند در سال گذشته ارتقاء پیدا کرده، ادامه داد:  اتصال ایستگاه روستای مغان به جنوب غرب کاشمر همزمان خط ۱۲۵ به این منطقه وصل شد که با این اقدام قدرت مانور در حوادث و افت فشارها بالا رفت.

خلیلی بیان کرد: ایستگاه روستای قوچ پلنگ که از ظرفیت شهرک صنعتی تغذیه می‌کند به روستای فرگ متصل شد تا اگر مشکلی به وجود آمد بالا ولایت را بتوانیم تغذیه کنیم.

او تصریح کرد: طی دو سال گذشته از زمانی که خط ۱۶ اینچ به موازات خط ۱۲ اینچ احداث شد از یک ایمنی بهتری برخوردار شدیم و ذخیره خط افزایش یافته است.

انتهای پیام // م.ع

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.