سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

از کجا بفهمیم ریه‌هایمان درگیر "کرونا" شده است؟

یک فوق تخصص ریه با بیان اینکه در بسیاری موارد درگیری ریوی بدون علامت بوده و یا علائم خفیفی دارد، گفت: در همین راستا نیاز است افراد در این زمینه هوشیار باشند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دکتر جاسمی با بیان اینکه یکی از عوارض و مشکلات بیماری کرونا درگیری ریوی است، گفت: در برخی مبتلایان کرونا به دلیل پیشروی بیماری درگیری‌هایی در ریه ایجاد می‌شود که خفیف تا شدید است و در موارد شدید در صورت عدم درمان به موقع می‌تواند منجر به فوت بیمار شود.

وی افزود: درگیری ریوی عارضه‌ای خطرناک در مبتلایان کرونا است که باید به موقع شناسایی و درمان شود، بنابراین کوچکترین علامت در این زمینه باید مورد توجه قرار گیرد.

جاسمی با تاکید بر لزوم مراجعه به موقع به پزشک گفت: این انتظار هست که بیماران مبتلا به کرونا با هر سطح بیماری (خفیف تا شدید) حتما در کوتاهترین زمان ممکن به پزشک مراجعه کرده و معاینات اولیه را انجام دهند.

وی افزود: پزشکان قطعا تشخیص خواهند داد که شرایط بیمار چگونه است و در صورت نیاز برای بیمار سی تی اسکن ریه تجویز می‌کنند.

جاسمی تصریح کرد: درگیری‌های ریوی خفیف تقریبا بدون علامت است و شاید در برخی موارد فرد دچار سرفه‌های خفیف شود که در این شرایط بهترین کار سنجش سطح اکسیژن خون است، بنابراین توصیه می‌شود افرادی که مبتلا به کرونا بوده، اما علائم آن‌ها خفیف است، حتما سطح اکسیژن خون خود را بطور مرتب اندازه گیری کنند.

جاسمی افزود: بیمارانی که علائم سرفه و تنگی نفس آن‌ها شدیدتر است باید حتما به پزشک مراجعه کرده و با تجویز پزشک سی تی اسکن ریه انجام گیرد.

وی با اشاره به سیر نامشخص بیماری کرونا گفت: این امر می‌طلبد که مبتلایان در طول مدت بیماری مراقب ریه‌های خود باشند و هرگونه علامت را جدی بگیرند.

جاسمی گفت: چنانچه درگیری ریوی متوسط باشد، داروی "رمدسیویر" توسط پزشک تجویز می‌شود و برای درگیری ریوی بالا بیمار بستری شده و تحت مراقبت‌های بیشتر قرار می‌گیرد.

وی تاکید کرد: مردم باید بدانند که چنانچه درگیری ریوی بالا باشد پاسخ به درمان آن ضعیف‌تر است، بنابراین افراد پیش از آنکه کرونا ریه هایشان را به مقدار زیاد درگیر کند باید به پزشک مراجعه کرده و تحت درمان قرار گیرند.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.