سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چهارمحال و بختیاری در تولید گوشت ارگانیک صاحب بِرند می‌شود

مدیرکل امور عشایر چهارمحال و بختیاری از کسب مجوز بِرند تولید گوشت ارگانیک و طبیعی توسط این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، یحیی حسین‌پور مدیرکل امور عشایر چهارمحال و بختیاری گفت: این استان با تولید سالانه ۱۱ هزار تن گوشت قرمز در مراحل پایانی کسب مجوز بِرند تولید گوشت ارگانیک و طبیعی قرار دارد.

او اظهار داشت: در کشور تاکنون سه شرکت در حوزه تولید گوشت طبیعی و ارگانیک فعال شده است و به‌زودی این استان صاحب چهارمین برند تولید گوشت طبیعی و ارگانیک کشور می‌شود.


بیشتر بخوانید


حسین‌پور با بیان اینکه چهارمحال و بختیاری دومین استان عشایرنشین کشور است، وجود جمعیت بالای عشایرنشین در این استان را ظرفیتی برای تولید گوشت، پشم و شیر در کشور اعلام کرد و گفت: عشایر استان با در اختیار داشتن یک هزار و ۵۵۰ راس دام سبک و دو هزار و ۷۰۰ راس دام سنگین سالانه ۱۱ هزار تن گوشت قرمز، یک هزار تن پشم و ۳۵ هزار تن شیر و لبنیات تولید می‌کنند.

او، جمعیت مجموع عشایر درون و برون کوچ استان را ۱۴۶ هزار و ۲۱۵ نفر در قالب ۳۴ هزار و ۷۷۲ خانوار اعلام کرد و افزود: از این تعداد ۱۲۴ هزار و ۱۷۳ نفر در قالب ۲۸ هزار و ۷۴۵ خانوار شامل عشایر برون کوچ و ۲۲ هزار و ۴۲ نفر در قالب شش هزار و ۲۷ خانوار عشایر درون کوچ به شمار می‌روند.

حسین پور از بازسازی و مرمت چهار هزار و ۹۸۰ کیلومتر ایلراه عشایری در استان خبر داد و اظهار داشت: سالانه یک هزار و ۲۰۰ کیلومتر ایلراه در استان بازسازی و مرمت می‌شود.

انتهای پیام/ن

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.