سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پایان کار فرنگی کاران ایران در رقابت‌های جهانی با ۴ مدال طلا، ۲ برنز و عنوان نایب قهرمانی

در پایان رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی جهان در کشور نروژ تیم ایران با کسب ۴ مدال طلا و ۲ مدال برنز به عنوان نایب قهرمانی دست یافت.

به گزارش خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی جهان روز‌های ۱۵ تا ۱۸ مهرماه در شهر اسلو نروژ برگزار شد که در در پایان میثم دلخانی در وزن ۶۳ کیلوگرم، محمدرضا گرایی در وزن ۶۷ کیلوگرم، محمدهادی ساروی در وزن ۹۷ کیلوگرم و علی اکبر یوسفی در وزن ۱۳۰ کیلوگرم به مدال طلا و محمدعلی گرایی در وزن ۷۷ کیلوگرم و پژمان پشتام در وزن ۸۲ کیلوگرم به مدال برنز دست یافتند.

تیم ایران در رده بندی تیمی نیز با کسب ۱۴۶ امتیاز به عنوان نایب قهرمانی دست یافت. تیم‌های روسیه و آذربایجان به ترتیب با ۱۵۲ و ۱۰۷ امتیاز اول و سوم شدند.

بر همین اساس نتایج کشتی گیران کشورمان به شرح زیر است:

در وزن ۵۵ کیلوگرم سجاد عباس پور در دور نخست با نتیجه ۱۰ بر ۱ مغلوب مکس نوری از آمریکا شد و با توجه به شکست این کشتی گیر در مرحله یک چهارم نهایی، نماینده کشورمان از دور رقابت‌ها کنار رفت.

در وزن ۶۰ کیلوگرم مهرداد مردانی پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه ۱۱ بر ۳ رضوان آرنات دارنده مدال برنز اروپا از رومانی را مغلوب کرد. وی در دور سوم و در مرحله یک چهارم نهایی با نتیجه ۷ بر صفر مغلوب گئورگ غریبیان قهرمان اروپا از ارمنستان شد و با توجه به شکست این کشتی گیر در مرحله نیمه نهایی، مردانی از دور رقابت‌ها کنار رفت.

در وزن ۶۳ کیلوگرم میثم دلخانی پس از استراحت در دور نخست در دور دوم با نتیجه ۹ بر صفر دنیز منیکسه از آلمان را مغلوب کرد و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله مقابل لنور تمیروف دارنده مدال برنز جهان از اوکراین با نتیجه ۳ بر ۳ به پیروزی رسید و راهی مرحله نیمه نهایی شد. دلخانی در این مرحله با نتیجه ۹ بر صفر طالح مممدوف دارنده مدال نقره اروپا از آذربایجان را مغلوب کرد و به دیدار فینال راه یافت. وی در دیدار فینال با نتیجه ۵ بر ۴ از سد لری آبولادزه دارنده مدال برنز اروپا از گرجستان گذشت و به مدال طلا دست یافت.

در وزن ۶۷ کیلوگرم محمدرضا گرایی پس از استراحت در دور اول در دور دوم در حالی که ۶ بر یک از تسوچیکا شیمویامادا قهرمان آسیا از ژاپن عقب بود با ضربه فنی مقابل این حریف به پیروزی دست یافت و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. وی در این مرحله با نتیجه ۱۰ بر صفر حسرت جعفراف از آذربایجان را از پیش رو برداشت به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله در یک کشتی سخت و حساس با نتیجه ۶ بر ۶ مقابل راماز زوئیدزه دارنده مدال نقره زیر ۲۳ سال جهان از گرجستان را از پیش رو برداشت و راهی دیدار فینال شد. گرایی در دیدار دریک کشتی حساب شده با نتیجه ۵ بر ۲ نظیر عبداله یف دارنده مدال نقره اروپا از روسیه را مغلوب کرد و به مدال طلا دست یافت.

در وزن ۷۲ کیلوگرم محمدرضا مختاری در دور نخست با نتیجه ۹ بر صفر کریستوف بورگر از اتریش را از پیش رو برداشت. وی در دور بعد جی یول لی از کره جنوبی را با نتیجه ۱۲ بر ۲ مغلوب کرد. وی در دور بعد و در مرحله یک چهارم نهایی با نتیجه ۹ بر صفر اولوو غنی زاده از آذربایجان را از پیش رو برداشت و راهی مرحله نیمه نهایی شد. مختاری در این مرحله با نتیجه ۱۰ بر ۶ مغلوب مالخاز آمویان دارنده مدال نقره اروپا از ارمنستان شد و به دیدار رده بندی رفت. وی در این دیدار با نتیجه ۱۰ بر ۱ مقابل کریستوپاس اسلیوا از لیتوانی مغلوب و پنجم شد.

در وزن ۷۷ کیلوگرم محمدعلی گرایی در دور اول با نتیجه ۶ بر ۱ آیک مناتساکانیان دارنده مدال برنز جهان از بلغارستان را مغلوب کرد. وی در دور بعد به گلا بولکوادزه قهرمان زیر ۲۳ سال جهان از گرجستان را نیز با نتیجه ۶ بر ۱ شکست داد و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. گرایی در این مرحله مقابل رومن ولاسوف قهرمان جهان و المپیک از روسیه با نتیجه ۱۰ بر یک مغلوب شد و با توجه به حضور این کشتی گیر در دیدار فینال، گرایی به گروه بازنده‌ها رفت. وی در این گروه مقابل تمرلان شادوکایف از قزاقستان با نتیجه ۹ بر صفر به پیروزی دست یافت و به دیدار رده بندی رفت. وی در این دیدار در یک مبارزه تماشایی با نتیجه ۹ بر صفر تاماس لوای از مجارستان را از پیش رو برداشت و به مدال برنز دست یافت.

در وزن ۸۲ کیلوگرم پژمان پشتام در دور نخست با نتیجه ۴ بر ۳ سینگ هارپریت از هند را مغلوب کرد. وی در دور بعد طارق عبدالسلام شبلی محمد از بلغارستان را با نتیجه ۷ بر ۲ از پیش رو برداشت و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. پشتام در این مرحله با نتیجه ۳ بر ۱ از سد رادیک کولی اف دارنده مدال نقره جهان از بلاروس گذشت و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۵ بر ۲ مغلوب برهان آکبوداک از ترکیه شد و به دیدار رده بندی رفت. پشتام در این دیدار لازلو زابو دارنده مدال برنز جهان از مجارستان را با نتیجه ۴ بر صفر مغلوب کرد و به مدال برنز دست یافت.

در وزن ۸۷ کیلوگرم رامین طاهری در دور اول با نتیجه ۳ بر ۲ از سد میهایل برادو از مولداوی گذشت وی در دور بعد مقابل تورپال بیسلطان اف از دانمارک با نتیجه ۳ بر ۱ مغلوب شد و با توجه به شکست این کشتی گیر در مرحله نیمه نهایی، طاهری از دور رقابت‌ها کنار رفت.

در وزن ۹۷ کیلوگرم محمدهادی ساروی پس از استراحت در دور نخست در دور دوم با نتیجه ۶ بر ۴ آرتور سارگسیان قهرمان زیر ۲۳ سال اروپا از روسیه را مغلوب کرد. وی در دور بعد و در مرحله یک چهارم نهایی با نتیجه ۹ بر ۱ گئورگی ملیا از گرجستان را از پیش رو برداشت و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله مقابل نیکولوز کاخلاشویلی دارنده مدال نقره اروپا از ایتالیا با نتیجه ۵ بر صفر به پیروزی دست یافت و راهی دیدار فینال شد. ساروی در دیدار پایانی الکس زوکه از مجارستان را با نتیجه ۳ بر یک مغلوب کرد و به مدال طلا دست یافت.

در وزن ۱۳۰ کیلوگرم علی اکبر یوسفی پس از استراحت در دور اول در دور دوم با نتیجه ۶ بر ۱ داوید اوواسپیان از ارمنستان را مغلوب کرد و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۲ بر ۱ اسکار مارویک از نروژ را از پیش رو برداشت و راهی مرحله نیمه نهایی شد. وی در این دیدار با نتیجه ۲ بر ۱ از سد یاسمانی آکوستا فرناندز دارنده مدال برنز جهان از شیلی گذشت و به دیدار فینال راه یافت. یوسفی در این دیدار با نتیجه ۵ بر ۱ زورابی گدخوری دارنده مدال برنز اروپا از روسیه را از پیش رو برداشت و صاحب مدال طلا شد.

 رده بندی نفرات برتر مسابقات به شرح زیر است:

۵۵ کیلوگرم: ۱- کن ماتسویی (ژاپن) ۲- امین صفرشایف (روسیه) ۳- الدانیز عزیزلی (آذربایجان) و نوگزاری تسورتسومیا (گرجستان) ۱۱- سجاد عباس پور (ایران)

۶۰ کیلوگرم: ۱- ویکتور چیوبانو (مولداوی) ۲- ژولامان شارشنبکوف (قرقیزستان) ۳- استپان ماریانیان (روسیه) و موراد ممدوف (آذربایجان) ۸- مهرداد مردانی (ایران)

۶۳ کیلوگرم: ۱- میثم دلخانی (ایرانی) ۲- لری آبولادزه (گرجستان) ۳- کنسوکه شیمیزو (ژاپن) و لنور تمیروف (اوکراین)

۶۷ کیلوگرم: ۱- محمدرضا گرایی (ایران) ۲- نظیر عبداله یف (روسیه) ۳- راماز زوئیدزه (گرجستان) و آلمات کبیسپایف (قزاقستان)

۷۲ کیلوگرم: ۱- مالخاز آمویان (ارمنستان) ۲- سرگئی کوتوزوف (روسیه) ۳- گئورگ ساهاکیان (ارمنستان) و کریستوپاس اسیوا (لیتوانی) ۵- محمدرضا مختاری (ایران)

۷۷ کیلوگرم: ۱- رومن ولاسوف (روسیه) ۲- سانان سلیمان اف (آذربایجان) ۳- محمدعلی گرایی (ایران) و رولاند شوارز (آلمان)

۸۲ کیلوگرم: ۱- رفیق حسین اف (آذربایجان) ۲- برهان آکبوداک (ترکیه) ۳- پژمان پشتام (ایران) و آدلان آکیف (روسیه)

۸۷ کیلوگرم: ۱- زورابی داتوناشویلی (صربستان) ۲- کایریل ماسکویچ (بلاروس) ۳- لاشا گوبادزه (گرجستان) و آرکادیوز کولینیچ (لهستان) ... ۱۳- رامین طاهری (ایران)

۹۷ کیلوگرم: ۱- محمدهادی ساروی (ایران) ۲- الکس زوکه (مجارستان) ۳- آرتور سارگسیان (روسیه) و تریسی هانکوک (آمریکا)

۱۳۰ کیلوگرم: ۱- علی اکبر یوسفی (ایران) ۲- زورابی گدخوری (روسیه) ۳- یاکوبی کاجایا (گرجسان) و اسکار مارویک (نروژ)

رده بندی تیمی این مسابقات نیز به شرح زیر است:

۱- روسیه ۱۵۲ امتیاز ۲- ایران ۱۴۶ امتیاز ۳- آذربایجان ۱۰۷ امتیاز ۴- گرجستان ۹۲ امتیاز ۵- ترکیه ۶۶ امتیاز ۶- مجارستان ۶۰ امتیاز ۷- ژاپن ۵۴ امتیاز ۸- ارمنستان ۴۹ امتیاز ۹- لهستان ۴۶ امتیاز ۱۰- بلاروس ۴۰ امتیاز


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۵:۳۳ ۱۹ مهر ۱۴۰۰
چطوریه هر چی مدال طلا میگیریم باز اول نمیشیم
کیارش
۰۱:۱۰ ۱۹ مهر ۱۴۰۰
خدا قوت به پهلوانهای عزیزمون
ناشناس
۰۰:۲۰ ۱۹ مهر ۱۴۰۰
ولی در کل چرا هم در کشتی آزاد هم فرنگی با بیشترین مدال طلا مخصوص در فرنگی با چهر طلا نتوانستیم قهرمان شویم من حس میکنم در انتخاب کشتی گیر کمی ایراد داره مثلا کشتی گیری که انتخاب نشده ولی به دلیل کرونای نفر اول جایگذین و برای اولین بار در تاریخ ایران مدال طلا میگیره یا نمیدونم هم در آزاد و فرنگی تعدادی از نفرات انگار آمده بودند که پیراهن تیم ملی بپوشند و باور به خود نداشتند باید در انتخاب کمی بازنگری بشه این نوع انتخاب یه ایرادی داره خوشبختانه در این دوره نفرات مناسبتری بالا آمده بودند اگر انتخاب به شکل قدیمی باشه چه بسا سال آینده دوباره با پسرفت روبه رو شویم
sasha
۲۳:۲۴ ۱۸ مهر ۱۴۰۰
ما از لحاظ تيمي هنوز ضعيفيم وبا اينکه بهترين و قدرتمند ترين مردان جهانو داريم.... با چهار طلا اول نشديم ..جاي تعچب داره!
ناشناس
۲۲:۵۴ ۱۸ مهر ۱۴۰۰
همانطور که درکشاورزی پاشیدن بذر را کاشتن می گویند وهدف آن افتادن بذر بر زمین برای شروع یک تولد وشکوفایی ورشد بزرگ است در ورزش هم کلمه (( کُشتی)) یعنی به زمین زدن وبه زمین خوردن برای اعتلای دو حریف مقابل هم است وبه نوعی زایل و فراموش کردن گذشته و آغاز تلاش مجدد برای ساختن آینده باشکوهی که درآن پیروزی یا شکست فقط بازیچه اراده وتعالی حیات ومودت تمام بشریست. با تلاش مضاعف فدراسیون کشتی ایران عناوین افتخارانگیزی بدست آمد که خدا مبارک نماید واین گام نخستی است که مجموعه فنی کشتی ایران ورزش کشتی رابه سمتی حرکت وهدایت کند که کشتی به بلوغ برسد و پهلوانیها درآن بیشتر برجسته شود یعنی هُل دادن و تنه زنی ( آرنج زدن به تنه حریف) به یک زورآزمایی کول اندازی وثقیل افکنی مبدل گردد. کشتی ایران اگر این یک مشکل را حل کند می تواند به قطب اول کشتی جهان تبدیل شود.
ناشناس
۲۲:۴۸ ۱۸ مهر ۱۴۰۰
دمشون گرم ،مردم عزیز ایران رو خوشحال کردن‌.
ناشناس
۲۲:۴۶ ۱۸ مهر ۱۴۰۰
تبریک به همه دلاوران
چه مدال کسب کردند و چه مدل کسب نکردند
ما می دانیم که هر چه در توان داشتید .بر کفه ترازو گذاشتید
خوب حالا نشد
مسئله ای نیست
اینشالله جبران میکنید .جوان هستید و اینده روشن در انتطارت تون است
پس همه تون .با مدال و بدون مدال نور چشم مان هستید و
بهتون افتخار میکنیم
مبروک تون باد
دل ملت را شاد کردید و پرچم تون بالا
ناشناس
۲۲:۳۴ ۱۸ مهر ۱۴۰۰
تیم آمریکا مگه تو مسابقات نبود؟
ناشناس
۲۳:۲۴ ۱۸ مهر ۱۴۰۰
بود ولی یه مدال برنز گرفت
ناشناس
۰۰:۱۷ ۱۹ مهر ۱۴۰۰
امریکا تو کشتی فرنگی برخلاف ازاد خیلی ضعیفه وکلا تودنیا مطرح نیست.