سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

نقش تغذیه سالم در پیشگیری از ابتلا به کرونا

رئیس اداره مراکز جمعی دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: تغذیه سالم در پیشگیری از ابتلا به کرونا نقش مهمی دارد.

رضا عزتیان، رئیس اداره مراکز جمعی دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: تغذیه سالم در پیشگیری از بروز بیماری کرونا نقش مهمی دارد. تحقیقات نشان داده که بهبود تغذیه در کاهش مدت بستری بیماران در مراکز درمانی بسیار موثری است.

او ادامه داد: طبق تحقیقات بهبود تغذیه جامعه برای مقابله با انواع بیماری های قلبی و سرطان مفید است؛ به همین منظور وزارت بهداشت اقدامات لازم در زمینه ارتقای سلامت عمومی و بهبود تغذیه کارکنان سازمان ها و نهادهای مختلف را انجام داده است .

رئیس اداره مراکز جمعی دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت بیان کرد: متاسفانه درصد زیادی از افراد جامعه مبتلا به چاقی و دیابت هستند که علت اصلی این موضوع، تغذیه ناسالم است، براین اساس باید بر روی سبک زندگی سالم فرهنگ‌سازی شود.

عزتیان تاکید کرد: شرایط اقتصادی تاثیر منفی بر روی تغییر رژیم غذایی مردم گذاشته است. یکی از برنامه های دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، ارائه بسته های حمایتی تغذیه ای برای کارکنان دولت است. فعالیت ما برای بهبود تغذیه کارمندان و سایر اقشار جامعه افزایش پیدا کرده و برای تامین تغذیه مردم، مدل های متنوعی طراحی شده است.

او افزود: آموزش باعث ارتقای سطح سواد سلامت مردم می شود، در همین راستا محتواهای آموزشی خوبی تهیه و در اختیار اقشار مختلف مردم قرار گرفته است.


بیشتر بخوانید:


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.