سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون بهداشت وزارت بهداشت خبر داد؛

آغاز محدودیت‌‌ها برای واکسن نزده‌ها از اول آبان/ احتمال وقوع پیک ششم کرونا در آبان

حیدری گفت: با واکسن مشکل کرونا برطرف نمی‌شود، حتی افرادی که دو دوز واکسن زده اند نیز ممکن است مبتلا شوند.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، کمال حیدری معاون بهداشت وزارت بهداشت در نشست خبری به مناسب هفته سلامت روان اظهار کرد: امروز روز شروع هفته سلامت سلامت روان هستیم و مراقبت سلامت روان برای همه شروع شده است. با شیوع کووید ١٩ که پیامد‌های بسیاری داشته است توجه به سلامت روان می‌تواند کمک باشد تا قدمی در این زمینه برداشته است و امیدواریم با کمک همه دست اندرکاران بتوانیم شروع خوبی داشته باشیم و در زمینه ارتقا سلامت روان مردم برداریم.

وی ادامه داد: نقش سیاستگذاران و اصحاب رسانه در سلامت روان بسیار اهمیت دارد و مردم دنبال انتقال خبر‌های خوش و امید و نشاط و آرمان‌های هستند که آن را دنبال می‌کنند و حتی خبر‌های منفی را می‌توان به نحو مناسب انتقال کرد و مردم امیدشان به برنامه ریزی سیاستگذاران در حوزه سلامت، اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی است و مردم امیدشان دارند سیاستگذاران دولت سیزدهم بتوانند شرایط جامعه را بهبود بخشند و همدلی مردم در ارتقا سلامت روان بسیار موثر است.

حیدری اظهار کرد: ١٩ مهر نقش تحریم‌ها بر سلامت روان مردم مورد بررسی قرار می‌گیرد و تحریم‌ها برای ما امید کردن مردم و از داخل پوشاندن جامعه است و مردم ۴ دهه است با تحریم‌ها و بد عهدی در حوزه‌های مختلف از جمله دارو و واکسن مواجه بودند و در کشور‌های مختلف با کشت و کشتار و بمب گذاری مواجه هستیم و همدلی و همراهی مردم برای برون رفت از شرایط کمک کننده است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت بیان کرد: رابطه منصفانه خدمت دهندگان در حوزه مشاوره شعار روز ٢٠ مهر هفته سلامت است و ارتباط فرد مشاوره دهنده برای بهبود سلامت روان بسیار اهمیت دارد و باید ارتباط‌ها بهتر شوند و مردم از مشاوره گرفتن لذت ببرند و یکی از موضوعات در سلامت انگ زدن است و گاهی ممکن است فردی دچار مشکلی شود و برخی با انگ زدن فرد را دچار چالش کنند و متاسفانه ما با انگ هوایی، چون «فرد دیوانه شده است» مواجه هستیم.

حیدری بیان کرد: ما باید به واکسیناسیون بالای ٨۵ درصد برسیم و این اعداد بر اساس سویش‌های مختلف کرونا گزارش می‌شود و با واکسن سیستم ایمنی پایه تقویت می‌شود تا کمترین آسیب در مواجهه با ویروس را داشته باشیم و هر چه تعداد افراد بیشتری واکسینه شوند میزان مرگ و میر کاهش پیدا خواهد کرد و اگر ایمنی پایه را کسب کنیم امیدواریم کمترین میزان فوت، بستری و ابتلا را داشته باشیم و از طرفی باید توجه داشت با واکسن تنها مشکل کرونا برطرف نمی‌شود و رعایت فاصله گذاری باید توجه شود و حتی افرادی که دو دوز واکسن زده اند، ممکن است مبتلا شوند و احتمال فوت نیز وجود دارد.

وی ادامه داد: متاسفانه برای تشکیک‌ها در فضای مجازی برخی از مردم از واکسیناسیون امتناع می‌کنند و از مردم درخواست می‌کنیم و همانطور که سازمان جهانی برای بازگشایی سیاست دولت این است با حصول ایمنی پایه بازگشایی‌ها صورت گیرد و مردم هم خسته شده اند، اما بعد از بازگشایی رعایت فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک به خود مردم بر می‌گردد و در هفته آینده پیشنهاد‌ها برای قرنطینه هوشمند به ستاد کرونا داده می‌شود.

حیدری درباره اخباری مبنی بر جشن پایان کرونا بیان کرد: ما هنوز پایانی برای کرونا متصور نیستیم چرا که کرونا یه موجود زنده است و مدام خود را تغییر می دهد و میزان نفوذپذیری خود را تقویت می‌کند و ما تمام تلاشمان باید این باشد که زنجیره انتقال ویروس را بشکنیم.

معاون بهداشت وزارت بهداشت جزئیات درباره محدودیت‌ها برای واکسن نزده‌ها در پاسخ به باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: متاسفانه زودتر از موعد بازگشایی ها صورت گرفت و همه شیوه‌نامه ها برای رفع محدودیت‌های مطابق اصول علمی است و رئیس جمهور هم دستوراتی داشتند و ما محدودیتی برای سالم زندگی کردن گذاشته ایم تا افرادی که واکسن نمی‌زنند و امیدواریم از یک آبان ماه محدودیت‌ها برای واکسن نزده‌ها آغاز و از ٨ آبان محدودیت‌ها جدی تر و با نظارت دنبال شود.

حیدری در ادامه به جزئبات طرح رفع محدودیت هوشمند اشاره کرد و گفت: برنامه ریزی همکاران با توجه به افزایش میزان واکسیناسیون در ستاد کشوری کنترل کرونا رفع هوشمند محدودیت‌هاست و اینکه محدودیت‌ها در گروه مشاغل ۴ گانه به چه صورت باشد، با توجه به حساسیت‌ها متفاوتی است و موارد آن تعیین شده و تدوین شده است که هفته آینده جهت تصویب و ابلاغ به ستاد کرونا می‌رود. نظارت دستگاه‌ها و خود مردم در این بازگشایی‌ها بسیار مهم است و دستورالعمل‌ها باید جدی گرفته شود.

وی درباره تولید واکسن در ایران گفت: تعدادی از شرکت‌های ایران مانند پاستور، رازی و برکت در حال گسترش خطوط تولید واکسن هستند به همین دلیل یکی از سیاست‌های دولت حمایت از واکسن‌های داخلی بود و خوشبختانه واکسن‌های داخلی کیفیت بسیار خوبی دارند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.