سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تکلیف میلیاردها تومان پروژه ناقص شهری در کاشان چه می‌شود؟

میلیاردها تومان پروژه در کاشان یا به صورت نیمه‌کاره و یا به صورت ناقص رها شده است و از این رو این شهر را می‌توان به شهر پروژه‌های نیمه تمام لقب داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، شهر کاشان دارای پروژه‌های نیمه تمام متعددی دارد به نحوی که این پروژه‌های نیمه تمام علاوه بر آنکه سرمایه‌ها و پول بیت‌المال به صورت نصف و نیمه صرف شده با وجود هزینه‌های بالا امکان تکمیل این پروژه‌های نیمه تمام نیز کاهش داده و تکمیل آنان را با شرایط سختی رو به رو کرده است.

برخی از پروژه‌های افتتاح شده در کاشان نیز امروز با نقص‌های فراوانی رو به رو است به نحوی که بر اساس اظهارات علی هاشمی طاهری رئیس شورای شهر کاشان فقط یک پروژه استخر مروارید کاشان دارای ۴۷ مورد نقص است در حالی که این پروژه با حضور معاون وزیر و شهردار اسبق کاشان افتتاح و به نوعی به بهره‌برداری رسید.

این موضوع تنها به هدررفت بیت‌المال منجر می‌شود و هزینه‌های میلیاردی که در برخی پروژه‌ها صرف شده است برخی از آنان یا به صورت ناقص افتتاح شده و یا به صورت نیمه کاره رها شده است؛ پروژه محور سردار شهید کریمی نیز یکی از پروژه‌هایی است که در زمان شهردار دوره چهارم شورای شهر آغاز و در دوره پنجم به دلیل آغاز پروژه زیرگذر به صورت نیمه کاره رها شد و میلیون‌ها تومان هزینه این پروژه به هدر رفت.

این در حالی است که پروژه زیرگذر کاشان نیز هنوز بعد از چندین نوبت به تعویق افتادن خبر از افتتاح فاز نخست آن در دهه فجر می‌دهند و این بدین معنی است با وجود هزینه‌های میلیاردی، این پروژه در فاز اول ماه‌های آینده افتتاح و به بهره‌برداری می‌رسد و اما و اگر‌های مختلفی در این زمینه وجود دارد.

یکی از این پروژه‌های ناقص، بلوار موسوم به بلوار فروش است که به صورت ناقص افتتاح شده است؛ علی هاشمی طاهری در این زمینه ضمن ارائه توضیحاتی پیرامون پروژه انتهای بلوار صنعت موسوم به پروژه بلوار فرش اظهار کرد: با ایجاد زیرساخت و آزادسازی‌های صورت گرفته مقرر شد پروژه آسفالت شود که با آسفالت این پروژه برخی از اعضای دوره پنجم شورای شهر کاشان مخالف بودند.

وی با بیان اینکه دلیل مخالفت نبود روشنایی لازم و علائم ایمنی کافی بود، افزود: این پروژه بیش از ۷۰ میلیارد تومان اعتبار لازم است چراکه ۳۰ هزار متر نیاز به آزادسازی دارد و شش پل در این پروژه باید ایجاد شود و اقداماتی دیگر نظیر ایجاد فضای سبز، زیرساخت و دیگر اقدامات نیازمند است.

رئیس شورای شهر کاشان با بیان اینکه شورای ترافیک شهرستان کاشان ایمنی این محور را تایید نکرده است، ابراز داشت: جالب است بدانید که تصادف در این محور شهرداری مقصر شناخته شده است چراکه محور باید ایمن باشد و متولی این امر نیز باید پاسخگو باشد و در شورای ترافیک مصوب شد تا این محور مسدود شود تا ایمنی لازم ایجاد شود.

وی در زمینه پروژه زیرگذر شهید سلیمانی کاشان با بیان اینکه هر پروژه‌ای که شروع شده باید به اتمام برساند، اظهار کرد: پروژه زیرگذر در ابتدای بحث اعتبار ۷۰ میلیارد تومانی برای آن پیش‌بینی شده بود و قرارداد آن را حدود ۱۰۰ میلیارد تومان منعقد کردند و در قرارداد قرارگاه خاتم ۱.۸ نیز برای آن تعلیق در نظر گرفتند.

وی با بیان اینکه شهرداری کاشان بابت پروژه زیرگذر بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان هزینه می‌کند، افزود: ما حدود ۷۰ میلیارد تومان بابت آزادسازی و حدود ۲۰ میلیارد تومان بابت جا به جایی تأسیسات زیربنایی هزینه کردیم و بیش از یک هزار و ۴۰۰ درخت سبز را کَندیم و پارک و خیابان را از بین بردیم.

رئیس شورای شهر کاشان با بیان اینکه علی رغم آنکه مخالف این پروژه بوده و هستم به دلیل آنکه برای آن هزینه شده برای تکمیل آن پیگیری لازم را انجام می‌دهم، ابراز داشت: درآمد ترافیکی این پروژه بیشتر از ۲۰ درصد نیست و نخواهد بود و باید این پروژه به ثمر برسد.

حسن بخشنده نیز در این زمینه ضمن اشاره به تخریب المان میدان ولیعصر به دلیل ساخت زیرگذر شهید سلیمانی اظهار کرد: پروژه‌های نیمه تمام باید تکمیل شود؛ این پروژه ۲۰ خرداد ۱۳۹۸ منعقد و ۲۰ خرداد ۱۴۰۰ باید به اتمام می‌رسید، اما به دلیل بروز مشکلات مدیریتی افتتاح این پروژه به تعویق افتاده است.

وی با بیان اینکه اجرای این پروژه توسط قرارگاه خاتم الانبیاء در حال اجرا است، افزود: با توجه به برنامه‌هایی که ما داشتیم و بر اساس اقدامات صورت گرفته این زیرگذر ۲۲ بهمن افتتاح و به بهره برداری می‌رسد و اقدامات جانبی در این زمینه نیز پیگیری و انجام می‌شود.

وی ضمن اشاره به نابسمانی کارخانه رسیندگی کاشان واقع در میدان ۱۵ خرداد افزود: مشکلات مالکیتی بین دو شرکت وجود دارد و از این رو از طرفین دعوت به عمل آمده تا برگزاری جلسات و بررسی موضوع و جوانب آن مشکلات مالکیتی این کارخانه برطرف شود و اوضاع نابسمان این کارخانه نیز ساماندهی شود.

شهردار کاشان ضمن اشاره به وجود نخاله‌های واقع در زمین‌های کارخانه ریسندگی این شهر ابراز داشت: وسعت زمین‌های این کارخانه به ۱۰ هکتار می‌رسد و مقرر شده است هشت هکتار آن به صورت یک مجموعه کامل از سازه‌های مختلف ساخته شود و وضعیت آن به سامان برسد.

وی ضمن اشاره به عدم تکمیل کمربندی کاشان گفت: در کمربندی رینگ‌های متنوعی وجود دارد و برخی از رینگ‌ها مربوط به حوزه راه و شهرسازی است و قاعدتا از حیطه وظایف شهرداری خارج می‌شود در حالی که با این وجود بسیاری از بخش‌های آن انجام شده است و بخش ناتمام آن نیز بر اساس یک برنامه که جزء برنامه‌های بلندمدت است پیگیری و تکمیل می‌شود.

بخشنده ضمن اشاره به اجرای پروژه خیابان امیرکبیر کشان تصریح کرد: در این پروژه حدود هشت ملک باید آزادسازی شود و ماده ۹ است و تلاش‌های خود را در زمینه آزادسازی املاک این پروژه به کار می‌گیریم و قول می‌دهیم تا پروژه محور امیرکبیر تا پایان سال به اتمام برسد.

منبع:تسنیم

انتهای پیام

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.