سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش ۱۰.۴ درصدی جوجه‌ریزی در استان سمنان

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان گفت: جوجه‌ریزی در این استان با تمهیدات اندیشیده شده در نیمه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۱۰.۴ درصد افزایش یافت.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، حمیدرضا حسینی مدیرکل دامپزشکی استان سمنان ابراز داشت: نیمه نخست امسال ۱۳ میلیون و ۸۹۱هزار و ۱۰۷ قطعه جوجه‌ریزی انجام شد و این در حالیست که در مدت مشابه سال گذشته، ۱۲میلیون و ۵۸۰ هزار و ۳۹۵ قطعه جوجه‌زیری انجام شد.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان خاطرنشان کرد: ۱۱ میلیون و ۵۹۸ هزار و ۷۴۹ قطعه طیور در کشتارگاه‌های استان سمنان در نیمه نخست امسال کشتار شد که از این میزان ۶۵ هزار و ۴۷۹ قطعه به دلیل عدم تایید از سوی کارشناسان دامپزشکی معدوم‌سازی شدند.

او ادامه داد: ۵۳۸ مزرعه مرغ گوشتی در استان سمنان فعال است که از این تعداد ۴۷ مزرعه در شهرستان آرادان، ۷۵ مزرعه در دامغان، ۹۳ مزرعه در سرخه، ۶۹ مزرعه در سمنان، ۱۳۴ مزرعه در شاهرود، ۴۹ مزرعه در گرمسار، ۴۸ مزرعه در مهدیشهر و ۲۳ مزرعه در میامی است.

او  اضافه کرد: به منظور تکمیل زنجیره تولید گوشت مرغ، هشت کشتارگاه طیور و ۲۲۵ ناوگان حمل دام و طیور زنده در استان سمنان وجود دارد.

حسینی یادآور شد: ۳۹ واحد تولید خوراک دام و طیور و یکهزار و ۲۴۴ واحد عرضه فرآورده‌های دام و طیور در استان سمنان فعال است.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان گفت: استان سمنان از لحاظ بیماری‌های مربوط به طیور به‌خصوص آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان جزو استان‌های سبز کشور است و همچنین برای حفاظت از سلامت طیور و ارتقای کیفیت گوشت مرغ تولیدی در استان همواره نظارت وجود دارد و آموزش‌های لازم به صورت دوره‌ای به بهره‌برداران ارائه می‌شود.

انتهای پیام/ح

برچسب ها: جوجه ریزی ، دامپزشکی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.