به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، مریم اثنی عشری مدیر کتابخانه تخصصی هنر و اصفهانشناسی با اشاره به فراهم شدن ۵۰ درصد از پایگاه تخصصی "مطالعات هنر"، گفت: تا دو ماه آینده این پایگاه تکمیل و آماده بهرهبرداری می شود.
وی گفت: اکنون برخی کتابهای الکترونیکی معماری و هزار مقاله کاربردی با موضوع هنر بهصورت فایل در این پایگاه بارگذاری شده است و قرار است در این زمینه نزدیک به ۲ هزار مقاله جمعآوری، فهرست و بارگذاری شود.
مدیر کتابخانه تخصصی هنر و اصفهانشناسی در ادامه به پیشرفت ۳۰ درصدی پایگاه مطالعات "اصفهان پژوهی"، افزود: مقالات تخصصی و کاربردی با موضوع اصفهان در این پایگاه بارگذاری میشود.
اثنی عشری بیان کرد: کتابخانه هنر یکی از کتابخانههای تخصصی شهر اصفهان است که در دو بخش تخصصی هنر و اصفهانشناسی منابع مختلفی دارد.
وی اضافه کرد: حدود ۴ هزار کتاب با موضوع اصفهان و ۸ هزار کتاب با موضوع هنرهای مختلف ازجمله معماری، نقاشی، گرافیک، خوشنویسی، فرش، صنایعدستی، موسیقی و سینما در این کتابخانه وجود دارد.
مدیر کتابخانه تخصصی هنر و اصفهانشناسی البته یادآور شد: کتابخانههای تخصصی سینما و موسیقی نیز در اصفهان فعالیت دارند، ولی کتب و منابع غنی و کاربردی از این دو هنر در کتابخانه تخصصی هنر نیز وجود دارد.
وی درباره نحوه استفاده از کتب این کتابخانه گفت: همه اعضای طرح جامع امانت کتابخانهای میتوانند از منابع این کتابخانه تخصصی استفاده کنند ولی استفاده از سالن مطالعه عمومی کتابخانه مختص افراد کارشناسی ارشد و دکترا و دانشجویان رشتههای مختلف هنری است.
اثنی عشری خاطرنشان کرد: دو سالن پژوهشی نیز با میزهایی برای مطالعات و پژوهشهای گروهی در این کتابخانه فعال است که بهصورت ساعتی و اجارهای در اختیار پژوهشگران قرار میگیرد.
وی همچنین اظهار کرد: طرحهای مختلف معرفی کتاب درزمینهٔ شاخص هنری بهصورت مداوم در این کتابخانه برگزار میشود و در حال حاضر نیز این کتابخانه در امور پژوهشی با انجمن فرش همکاری دارد.
مدیر کتابخانه تخصصی هنر و اصفهانشناسی با اشاره به اینکه این کتابخانه از سال ۹۴ فعالیت خود را آغاز کرده است عنوان کرد: کتب و منابع جدیدی با نزدیک به ۵۰ میلیون تومان اعتبار در حال اضافه شدن به کتابخانه تخصصی هنر و اصفهانشناسی است.
کتابخانه تخصصی هنر و اصفهانشناسی در خیابان استانداری اصفهان روبه روی موزه هنرهای معاصر و پشت کاخ عالیقاپو در مجموعهای به نام شیخ بهایی مستقر است.
منبع:ایرنا
انتهای پیام