سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تخریب کنندگان محیط زیست در چنگال قانون

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بهار گفت : عاملان قطع درختان «بید» در شهرستان بهار به دستگاه قضایی معرفی شدند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، معصومه پارچیان  رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بهار گفت: عاملان قطع ۶ اصله درخت «بید» در منطقه حفاظت شده «آلما بلاغ» این شهرستان به دستگاه قضایی بخش صالح آباد معرفی شدند.

او اظهار داشت: ماموران اجرایی حفاظت محیط زیست هنگام گشت زنی و کنترل منطقه حفاظت شده «آلمابلاغ»، متوجه قطع درخت توسط چند نفر در اراضی روستای باباعلی و بارگیری آن با خودرو شدند.

 رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بهار اضافه کرد: پس از اخطار و تذکر از سوی محیط بانان و جلوگیری از ادامه فعالیت آنها، افراد متخلف از قطع درختان دست کشیده و به تذکر محیط بانان توجه کردند.

پارچیان ادامه داد: برای این سه متخلف به علت قطع غیر قانونی درختان منطقه حفاظت شده آلمابلاغ پرونده قضایی تشکیل و برای رسیدگی در اختیار دادگاه بخش صالح آباد قرار گرفته است.

او افزود: طبق ماده ۱۱ قانون حفاظت محیط زیست قطع درختان، بوته‌کنی، تجاوز و تخریب محیط‌زیست و هر عملی که موجب از بین رفتن رستنی‌ها و تغییر اکوسیستم در پناهگاه های حیات وحش و مناطق حفاظت شده شود، ممنوع است.

 رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بهار بیان کرد: طبق گفته این افراد آن‌ها اقدام به دریافت مجوز از شورای اسلامی روستای باباعلی برای قطع درختان کرده بودند و بابت هر کیلوگرم چوب یک هزار و ۲۰۰ تومان پرداخت کرده اند.

پارچیان با قدردانی از همکاری اهالی ۲ روستای اختاچی و باباعلی با محیط زیست، از دوستداران طبیعت خواست در صورت مشاهده هر گونه تخریب محیط و شکار غیرمجاز موضوع را از طریق تماس با سامانه ۱۵۴۰ به یگان حفاظت محیط زیست گزارش کنند.

آلمابلاغ یکی از قله‌های زیبای کوه الوند است که با وسعت هفت هزار و ۵۰۰ هکتار و سیمایی کوهستانی و تپه ماهوری، مجموعه‌ای کم نظیر از پستانداران، پرندگان و خزندگان را در خود جای داده است.

۳۰ درصد از منطقه حفاظت شده آلمابلاغ در شهرستان بهار قرار دارد و این منطقه با چشمه ساران بزرگ و کوچک، از پوشش گیاهی متنوعی برخوردار است و انواع لاله، بادام و پیازکوهی، شنگ، زنبق، موسیر، آلبالوی وحشی، زرشک و تمشک، گیاهان کنگر، ریواس، شیرین بیان، آویشن، گون و بومادران که خاصیت دارویی دارند در این منطقه به خوبی می‌روید.

عقاب طلایی، سبز قبا، جغد‌های کوچک، هدهد، دارکوب و انواع چکاوک و سار، قوچ و میش، گرگ، خرگوش، شغال، تشی، کفتار، گراز و سنجاب زمینی از شاخص‌ترین گونه جانوری این منطقه به شمار می‌روند.

منبع:ایرنا

انتهای پیام/د.ا

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.