سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مخالفت گسترده مردم انگلیس با طرح بوریس جانسون

نخست وزیر انگلیس با درخواست‌ها برای تغییر طرح خود درباره کاهش مزایای رفاهی خانوار‌های کم درآمد مواجه شده است.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اینترنتی ایندیپندنت، به دنبال انتشار نتایج یک نظرسنجی که اکثر پاسخ دهندگان با طرح کاهش مزایای رفاهی خانوار‌های کم درآمد مخالفت کردند، بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس با درخواست‌ها برای تغییر لحظه آخری طرح خود مواجه شده است.

قرار است کمک هزینه معیشتی موسوم به «اعتبار همگانی» که سال گذشته برای خانواده‌های کم درآمد به منظور غلبه بر مشکلات ناشی از همه گیری کرونا در نظر گرفته شده بود، از چهارشنبه هفته آینده لغو شود.

نارضایتی از کاهش ۱۰۴۰ پوندی سالانه (کاهش هفته‌ای ۲۰ پوند) از درآمد‌های شش میلیون بیکار و کارگران کم درآمد انگلیس سخنرانی مهم جانسون در کنفرانس سراسری حزب محافظه کار انگلیس در منچستر را تحت الشعاع قرار خواهد داد.

حزب کارگر امروز اعلام کرد هنوز برای نخست وزیر انگلیس "دیر نشده است" تا در برابر فشار‌ها برای لغو طرح کاهش مزایای رفاهی خانواده‌های کم درآمد تسلیم شود.

همچنین رهبران مناطقی که بخشی از اختیارات حکومتی به آنان واگذار شده- و نماینده چهار حزب سیاسیِ مختلف هستند- با پیوستن به مخالفان این طرح طی نامه‌ای برای جلوگیری از " فشار بی سابقه" بر معیشت خانواده‌ها خواستار تغییر این طرح شدند.

موسسات خیریه هشدار داده اند که حدود سه میلیون و پانصد هزار کودک به علت کاهش مزایای رفاهی خانوار‌های کم درآمد از بین خواهند رفت و حدود ۳۰۰ هزار کودک به زیر خط فقر خواهند رفت. همچنین بسیاری از افرادی که درآمدشان به علت این طرح کاهش می‌یابد کارگران کلیدی هستند که به علت همکاریشان در مقابله با کووید-۱۹ مورد تشویق قرار گرفتند.

ریشی سونا، وزیر دارایی انگلیس هفته گذشته اعلام کرد مبلغ ۵۰۰ پوند کمک مالی برای خانواده‌های بسیار کم درآمد برای خرید مواد غذایی، پوشاک و پرداخت قبوض اختصاص می‌یابد که در واقع یک اعتراف ضمنی به این مسئله است که طرح کاهش مزایای رفاهی خانواده‌های کم درآمد بسیاری از خانواده‌ها را در تامین نیاز‌های اساسی زندگی با دشواری مواجه می‌سازد.

اما وزیر دارایی و نخست وزیر انگلیس اعلام کردند تامین ۶ میلیون پوند مورد نیاز برای حفظ این طرح امکان پذیر نیست. همچنین نتایج نظرسنجی ساوانتا کامرز (Savanta ComRes) برای ایندیپندنت، نشان می‌دهد فقط ۱۹ درصد از رای دهندگان– یعنی کمتر از یک نفر از هر پنج نفر- از رای دهندگان از طرح کاهش ۲۰ پوندی در هفته حمایت می‌کنند.

حتی در میان رای دهندگان محافظه کار، تنها ۳۴ درصد معتقدند که لغو این طرح در کل کار درستی است. در مقابل ۴۳ درصد از رای دهندگان می‌گویند این طرح را باید حفظ یا افزایش داد و ۱۲ درصد از رای دهندگان گفتند باید نرخ کاهش یافته حفظ شود. به طور کلی، ۳۵ درصد از رای دهندگان معتقدند افزایش ۲۰ پوندی باید در همان سطح باقی بماند و ۲۴ درصد از رای دهندگان معتقدند باید سخاوتمندتر عمل شود. همچنین ده درصد دیگر گفتند این طرح باید در سطح پایین تری ادامه پیدا کند.

جاناتان رینولدز، وزیر امور خارجه و حقوق بازنشستگی گفت: نتایج این نظرسنجی میزان مخالفت مردم با برنامه‌های جانسون را آشکار ساخت. رینولدز به ایندیپندنت گفت:" نظرات عموم مردم، مسئولان موسسات خیریه و ارزیابی خود مقامات دولت همگی نشان دهنده آن است که کاهش مزایای رفاهی خانواده‌های کم درآمد فاجعه بار خواهد بود. "

همچنین سران دولت‌های اسکاتلند، ولز و ایرلند شمالی طی نامه‌ای هشدار دادند در شرایطی که کشور به علت افزایش قیمت سوخت و موادغذایی با بحران هزینه زندگی مواجه است، هیچ بهانه‌ای برای کاهش مزایای رفاهی خانواده‌های کم درآمد وجود ندارد. همچنین سران این دولت‌ها در این نامه خاطرنشان کردند هنوز برای لغو تصمیم برای خارج کردن پول از جیب افرادِ بسیار کم درآمد در جامعه‌ای که با بحران جدی معیشتی مواجه هستند، دیر نشده است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.