سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

صبر شاه کلید موفقیت در امور است

رئیس اداره آموزش و مشارکت عمومی معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان یزد گفت: صبر سطح استرس را کاهش می‌دهد و شما را به فردی شادتر تبدیل می‌کند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، مهدی حمیدی، رئیس اداره آموزش و مشارکت عمومی معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان یزد گفت: صبر سطح استرس را کاهش می‌دهد و شما را به فردی شادتر و سالم‌تر تبدیل می‌کند،

او ادامه داد: وقتی صبر می‌آموزید و تمرین می‌کنید، کمتر دچار استرس و عصبانیت می‌شوید و بیشتر بر احساسات خود کنترل دارید و فرد صبور در موقعیت بهتری برای مقابله با شرایط قرار دارد این امر باعث افزایش سلامت جسمی و طول عمر می‌شود.

حمیدی افزود: صبر باعث می‌شود که نتایج بهتری در تصمیم‌گیری به دست بیاید، وقتی صبور هستید وقت بیشتری به ارزیابی وضعیت اختصاص داده، تصویر بزرگ‌تری از نتایج را مشاهده می‌کنید و تمام جوانب مثبت و منفی را می‌سنجید بدین ترتیب شانس اشتباه را کاهش می‌دهید زیرا در تصمیم‌گیری عجله نمی‌کنید.

او بیان کرد: صبر به افزایش درک، همدلی و شفقت کمک می‌کند. وقتی خودتان صبور هستید، به طور خودکار بیشتر دیگران را درک می‌کنید و با آن‌ها همدلی و دلسوزی نشان می‌دهید.

حمیدی اظهار داشت: افراد صبور زمان بیشتری را برای غلبه بر موانع ارتباط بین فردی می‌گذرانند تا درک بیشتری از دیگران داشته باشند که این باعث می‌شود روابط بهتر و کامل‌تری با همسران، دوستان، کودکان و کارفرمایان برقرار شود.

این کارشناس ادامه داد: صبر به شما کمک می‌کند تا روند رشد را درک کنید همان طور که در ابتدا ذکر شد، هر چیزی ارزشمندی نیاز دارد تا برای رسیدن به آن زمان بگذارید و تلاش کنید.

این مسئول عنوان کرد: همان طور که یک ضرب‌المثل قدیمی می‌گوید: «روم در یک روز ساخته نشده است» بنابراین هرگونه برنامه‌ریزی، رشد، ارزیابی و اندازه‌گیری زمان می‌برد و زمان بردن نیازمند صبر است.

حمیدی با اشاره به تکنیک‌هایی برای پرورش صبر، گفت: وضعیت را تغییر دهید، ذهن‌آگاهی را تمرین کنید و قدردانی کنید، هر وقت که احساس کردید تمایل دارید که با عجله همه چیز را سریع پیش ببرید یا می‌خواهید بلافاصله کار‌ها را انجام دهید و نمی‌توانید منتظر بمانید تا کار‌ها مسیر طبیعی خود را ادامه دهند به خود دستور ایست بدهید و توقف کنید! تأخیرِ با رضایت را تمرین کنید، پرورش صبر می‌تواند با بالا بردن ظرفیت تحمل ما در انتظار کشیدن توسعه پیدا کند.

او افزود: قبل از صحبت کردن فکر کنید بعضی مواقع اولین فکری را که به ذهنمان خطور می‌کند بدون در نظر گرفتن عواقب آن بیان می‌کنیم، اگر قبل از حرف زدن، مکث کنیم و آن چه را می‌خواهیم بگوییم مزه‌مزه کنیم، می‌توانیم از صدمه زدن یا توهین به دیگران جلوگیری کنیم.

حمیدی ادامه داد: توصیه من این است که با خود قرار بگذارید هنگام صحبت کردن با گفتن کُد "بعدی" آن چه را می‌خواهید بگویید به لحظه بعد موکول کنید.

انتهای پیام/و

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.