سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شهروند خبرنگار بوشهر؛

فیلمی جالب از مراحل تهیه شهد خرما

مراحل تهیه شهد خرما به روش سنتی را در این خبر مشاهده کنید.

به گزارش گروه شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، يکی از خوراکی های پر استفاده در مناطق جنوبی ايران شهد خرما  است. یکی از شهدهای گیاهی که علاوه بر طعم خوب، سرشار از خواص ارزشمند برای بدن است، شهد خرما بوده که  از املاح فراوانی برخوردار است .

نحوه تهیه شهد خرما را به صورت سنتی در این خبر مشاهده می کنید.

منبع: شهاب دودمان - بوشهر


بیشتر بخوانید:

تایم لپس زیبا از مرغان دریایی، دریاچه و آسمان


 

 

برای آموزش اصول تصویربرداری خبری برای شهروندخبرنگاران اینجا را کلیک کنید

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۴
در انتظار بررسی: ۰
اهل بم هستم
۰۹:۲۵ ۱۳ مهر ۱۴۰۰
شهد خرما نه شیره خرما ما تو خونه درست میکنیم خیلی خوشمزه هست و خیلی مقوی هست داخل بم میتونید مواد مقوی زیادی پیدا کنید مثل قوّتو ، تاسوی ، شیره خرما ، تجگی ، سهن ، کماچ و..... ولی چیزا مقل لواشک درست نمی کنیم که برای بدن مضر باشه
مهدی
۲۲:۲۵ ۱۲ مهر ۱۴۰۰
ازین چیزاگیرمانمیادتوتهران.نبات سوخته جای شهدمیفروشن
ناشناس
۲۱:۴۳ ۱۲ مهر ۱۴۰۰
محاکمه ستاد شبه علمی کرونا
ناشناس
۱۹:۴۰ ۱۲ مهر ۱۴۰۰
دستمریزاد
ناشناس
۱۷:۰۳ ۱۲ مهر ۱۴۰۰
آخ جون با ارده
میشه اورانیوم غنی شده برای بدن

جنوبی ها متوجه میشن ترکیب این دو چی میشه
باغبان
۲۰:۵۴ ۱۲ مهر ۱۴۰۰
بله متوجه میشیم و هر سال شیره ی خرما و دوشاب خرما میگیریم. به جای مربا میشه استفاده کرد تو سمنو هم بریزی خوشمزه ترش میکنه تو پخت نان‌های سنتی هم کاربرد دارن
ناشناس
۱۸:۵۹ ۲۲ مهر ۱۴۰۰
آخ جون
ناشناس
۱۶:۳۷ ۱۲ مهر ۱۴۰۰
ممنون از گزارش جالب
محمد
۱۶:۱۲ ۱۲ مهر ۱۴۰۰
این شهد طبیعی خرما هست که برعکس دوشاب ، بدون حرارت دادن استخراج میکنند
البته دوشاب خرما هم بسیار مقوی هست و ، ده ها برابر مربا خاصیت دارد
ناشناس
۱۶:۰۹ ۱۲ مهر ۱۴۰۰
ولی من قبلا دیده بودم که خرما های درجه 2 را توی دیگ میریزن ومیجوشونن بعدصاف میکنن میشه شهد خرما
سردارایرانی
۱۹:۲۳ ۱۲ مهر ۱۴۰۰
بله؛ اون دوشاب خرماست.البته بعضیها هم برای سریعتر شدن کار خرماها رو حرارت میدن،ولی در این روش فقط صبر و حوصله کار رو به سرانجام میرسونه،بعد از آماده شدن شیره خرما با این روش سنتی و اون یکی روش میتوانید با چشیدن مزه ها تفاوت رو کاملاً درک کنید.
باغبان
۲۰:۵۶ ۱۲ مهر ۱۴۰۰
اینی که تو فیلم دیدی اسمش شیره ی خرما هست اونی که شما میگی دوشآب خرما هست مزه هاشون با هم تفاوت داره
ه د
۰۷:۳۴ ۱۳ مهر ۱۴۰۰
مگه میشه
ناشناس
۱۵:۳۹ ۱۲ مهر ۱۴۰۰
بمراتب از مربا بهتره