سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رکورد طولانی‌ترین کابل زیردریایی جهان شکسته شد

طبق گفته مسئولان فیسبوک طول کابل ۲ Africa، هشت هزار کیلومتر افزایش پیدا کرده و به ۴۵ هزار کیلومتر می‌رسد.

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از newsbeezer، کابل ارتباطی زیردریایی ۲Africa که توسط فیسبوک پشتیبانی می‌شود، طولانی‌ترین کابل در جهان خواهد بود. شرکت فیسبوک اخیرا اعلام کرده است که طول کابل اینترنت مخصوص زیر آب به نام ۲Africa حدود ۸ هزار کیلومتر افزایش می‌یابد. این کابل با توسعه ۴۵ هزار کیلومتری طولانی‌ترین کابل ارتباطی زیردریایی در جهان خواهد بود و از اروپا به آفریقا تا خلیج عربی، هند و پاکستان نیز منتقل می‌شود. رکورد فعلی طولانی‌ترین کابل زیردریایی SEA-ME-WE ۳ است که بیش از ۳۹ هزار کیلومتر طول دارد و ۳۳ کشور را به هم متصل می‌کند.

فیسبوک اعلام کرد که ۲Africa به ۳ میلیارد نفر در ۳۳ کشور جهان خدمات رسانی می‌کند. فیسبوک روی هفت کابل اینترنت زیر آب سرمایه گذاری کرده است که دو کابل آن در حال حاضر آنلاین هستند. گوگل نیز سرمایه گذاری زیادی در ساخت کابل‌های زیر دریا انجام داده است و پنج پروژه کابل خصوصی در دست اجرا دارد. شرکت گوگل نصب کابل Grace Hopper به طول ۶ هزار کیلومتر را که ایالات متحده، اسپانیا و انگلستان را به هم وصل می‌کند، به پایان رسانده است.

طول کابل ۲Africa متعلق به فیسبوک هنگام رونمایی در مه سال ۲۰۲۰ از ، ۳۷ هزار کیلومتر بود. فیسبوک بخشی از کنسرسیوم شرکت‌هایی است که در این پروژه سرمایه گذاری کرده اند. نقشه کابل ۲Africa از مدت‌ها قبل مشخص شده بود. طبق برنامه‌های اعلام شده توسط فیسبوک، کابل ۲Africa باید در مدار آفریقا قرار گیرد و به اروپا متصل شود. به گفته فیسبوک، برنامه توسعه یافته مروارید شامل کشور‌های عمان، امارات متحده عربی، قطر، بحرین، کویت، عراق، پاکستان، هند و عربستان سعودی خواهد بود.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۵:۵۴ ۱۱ مهر ۱۴۰۰
خلیج عربی؟؟؟؟
ناشناس
۱۰:۴۹ ۱۱ مهر ۱۴۰۰
خلیج عربی کجاست؟ نکنه همون خلیج فارس خودمونه
ناشناس
۰۹:۲۹ ۱۱ مهر ۱۴۰۰
اون خلیج فارس هستش نه خلیج عربی