به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از رویترز؛ شرکت (GOOGL.O) ،کانالهای آلمانی زبان، شبکه تلویزیونی RT را که توسط دولت روسیه حمایت میشد، حذف کرد و اعلام کرد: "آنها قوانین کووید 19 را نقض کردهاند". در همین راستا یوتیوب ادعا کرد: "تمام محتوای ضد واکسن را مسدود کرده، زیرا این اطلاعات باعث ایجاد اثرات نگرانی کاربران شده است."
براساس گزارشها، روسیه در حال بررسی مواردی است که این اقدام آلمان را تلافی کند. به همین علت این کشور، یوتیوب را متهم به "تجاوز اطلاعات بی سابقه" پس از اقدام شرکت (GOOGL.O) علیه کانالهای RT کرد. این اختلاف باعث ایجاد تنش شدید میان روسیه و غولهای فناوری خارجی شده است.
در همین راستا، تنظیم کننده ارتباطات دولتی روسیه Roskomnadzor به Google نامهای ارسال کرده و خواستار لغو محدودیتهای YouTube در کانالهای RT شده است. طبق گزارشات، در صورت عدم رعایت یوتیوب، روسیه میتواند تا حدی یا کامل دسترسی به یوتیوب را برای کاربران این کشور محدود کند.
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که پیشنهادی برای توسعه و اقدامات تلافی جویانه علیه سرویس میزبانی یوتیوب و رسانههای آلمانی ارائه خواهد کرد. براساس گزارشها، مسکو در سال گذشته فشار خود را بر شرکتهای فناوری خارجی افزایش داده و رسانههای اجتماعی را به دلیل عدم حذف محتوا جریمه کرده همچنین سرعت توئیتر را کاهش داده است.
شایان ذکر است، روسیه گوگل را با پرداخت ۶.۵ میلیون روبل معادل ۸۹ هزار دلار جریمه کرد که آخرین مورد از سری جریمههای کوچک به دلیل عدم حذف محتواهایی است که مسکو آن را غیرقانونی میداند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/