سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آموزش پخت آش ترخینه برای روزهای سرد پاییز + فیلم

آش ترخینه غذای محلی خوشمزه‌ای است و روش پخت ساده‌ای دارد.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، آش ترخینه یک غذای محلی و خوش عطر و طعم است که بیشتر در استان‌های غربی ایران پخته می‌شود.

این آش خوشمزه، خواص زیادی دارد و ماده غذایی اصلی آن، ترخینه دوغ است که از شهرهایی مانند اراک، همدان، ملایر و... می‌توانید تهیه کنید.

در ادامه، فیلمی از آموزش پخت آش ترخینه را مشاهده می‌کنید که مناسب روزهای سرد پاییز و زمستان است.


بیشتر بخوانید:


 

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.