به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، میثم سخنگو، مدیرعامل شرکت آوید سامانه رایمون گفت: نقطه قوت نرمافزارهای رایمون را میتوان در سیستمهای مدیریت تولید آن جستجو کرد؛ خط تولید، بهعنوان قلب یک شرکت تولیدی است و از این رو وجود سیستمی کارآمد جهت کنترل فرآیندهای تولیدی را میتوان بهعنوان یکی از مهمترین ابزارهای مدیریتی هر سازمانی برشمرد.
مدیرعامل شرکت آوید سامانه رایمون افزود: سیستم مدیریت تولید رایمون شامل نرمافزارهای اطلاعات مهندسی ساخت، سفارش گذاری تولید و ثبت عملکرد تولید است که بهعنوان نرمافزاری بسیار داینامیک باقابلیت طراحی فرم و ایجاد جریان کاری در فضای وب با توانایی پوشش انواع فرایندهای تولیدی، کنترل کیفی، تعمیرات و نگهداری، کارکرد پرسنل در بازار شناخته میشود که توانایی کنترل قلب یک سازمان تولیدی با توان بالا را دارا است.
سخنگو گفت: منعطف بودن این نرمافزار امکانی را به مدیران تولید میدهد تا بتوانند فرمهای ثبت عملکرد تولید را بهصورت کاملاً شخصیسازیشده ایجاد نمایند به عبارتی، مدیران میتوانند نرمافزاری صد درصد منطبق بر نیازهای درون سازمان خود را داشته باشند و طبیعتاً دیگر نگران عدم پاسخگویی نرمافزار در سطح سازمان نخواهند بود.
او افزود: نرمافزار مدیریت تولید رایمون امکانی را برای واحدهای طراحی و مهندسی فراهم مینماید تا بتوانند در بالاترین سطح امنیتی، آرشیو اطلاعاتی شرکت را مدیریت کنند و از بروز (Update) بودن اطلاعات مهندسی خود اطمینان خاطر داشته باشند.
سخن گو گفت: دستهبندی اطلاعات مهندسی و بهروز نگهداشتن آنها یکی از کلیدیترین کارها در هر سازمان تولیدی است که نرمافزارهای رایمون میتوانند آن را به بهترین شکل انجام دهند.
مدیرعامل شرکت آوید سامانه رایمون گفت: ایجاد ابزاری قدرتمند برای کاربران و مدیران شرکتها، باهدف تولید نرمافزار مدیریت تولید آنهم بدون داشتن علم برنامهنویسی جزء اهداف اصلی رایمون بوده و به نظر میرسد با توجه به بازخورد مشتریانمان توانستهایم به این هدف دست پیدا کنیم.
سخن گو در پایان افزود: عدم وجود نرمافزاری قدرتمند درزمینه مدیریت تولید را میتوان بهعنوان یک خلأ در صنعت ERP (مدیریت منابع سازمانی) کشور دانست و ما با در اختیار داشتن بالاترین سطح از دانش روز دنیا در تلاشیم تا قدمهای استواری در راستای برطرف کردن این خلأ برداریم.
گفتنی است پارک علم و فناوری البرز با حمایت از نیمها و واحدهای فناور، بسیار خوبی برای توسعه شرکتهای دانشبنیان و فناور فراهم کرده است.
انتهای پیام/ ر .ن