سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون پیشگیری وحفاظت آتش نشانی مطرح کرد؛

تجهیزات آتش‌نشانی در مقایسه با دیگر کشور‌ها کامل است/ساختمان پلاسکو اگر پلکان دوم داشت آتش نشان ها شهید نمی‌شدند

عبدولی گفت: اگر پلاسکو پله جایگزینی داشت قطعا آتش نشان‌ها شهید نمی‌شدند.

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، کامران عبدولی معاون پیشگیری وحفاظت آتش نشانی اظهار کرد: ما در حال حاضر حدود ۵ هزار نفر نیرو در آتش نشانی داریم. حادثه پلاسکو نقطه عطفی برای ما شد. تجهیزات ما در حال حاضر بروز است و ایمنی خوبی دارند و  بالابرها، خودرو‌ها و نیرو‌ها در مقایسه با دیگر کشور‌ها جایگاه خوبی داریم.

وی در خصوص ایمنی ساختمان‌های تهران گفت: بحث ایمنی ساختمان ها از نظر قانونی ضعیف است. بند ۱۴ قانون شهرداری‌ها که به ایمنی ساختمان ها اشاره دارد تقریبا برای ۴۵ سال پیش نوشته و  مورد نیاز ما در شهر نیست و باید بازنگری شود. ما لایحه مدیریت یکپارچه را با محوریت سازمان شهرداری تنظیم کرده‌ایم و فکر می‌کنم ویرایش  آن  در حال انجام است.

عبدولی ادامه داد: اگر این لایحه مصوب شود، مطمئن باشید که خیلی از مشکلات ایمنی ساختمان ها حل خواهد شد. بند ۱۴ قانون اینگونه تعریف شده که شهرداری ساختمان را شناسایی و به مالک دستور العمل را ابلاغ کند، اگر مالک اجرایی نکرد، خود شهرداری با یک درصدی وارد کار شود. حال نکته اینجاست که آیا شهرداری توانایی این کار دارد یا خیر؟ بحث دوم اینکه ما برای ورود به ساختمان‌ها مشکل داریم و اجازه قانونی برای ورود نداریم. بعضا این اتفاق افتاده که ما از سال ۹۷ نزدیک به ۳۱ هزار و ۲۲۰ ساختمان بازدید کرده‌ایم.

معاون پیشگیری و حفاظت آتش نشانی بیان کرد: موضوعات محوری در بحث ایمنی مربوط به خروج ساکنین و ورود نیرو‌های ما است که برای مثال ساختمان پلاسکو همین مشکل را داشت و ساختمان پلاسکو اگر پلکان دوم داشت، همکاران ما شهید نمی‌شدند و آتش در همان مراحل ابتدایی اطفا می‌شد.

وی درباره پلاک طرح ایمن گفت: این طرح در راستای ایمن سازی ساختمان‌ها است. پیش بینی ما این است حدود ۵۰ هزار ساختمان ناایمن داشته باشیم. امیدواریم که مردم با مشارکت خود به سازمان آتش نشانی برای شناسایی ساختمان‌ها اقدام کنند. این طرح رایگان است. سامانه‌ای به اسم پلاک ایمنی طراحی شده و مردم باید به این سامانه مراجعه و اطلاعات لازم را در آنجا قید کنند و ما بر اساس اطلاعات، دستورالعمل‌هایی را صادر می‌کنیم، اما لازمه کار این است حتما مردم در سامانه تهران من ثبت نام کنند.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۱:۱۵ ۰۷ مهر ۱۴۰۰
ای خونه مهندس ناظرش خراب که خونه ی مردم رو خراب کرد داغها بر دل مردم نهاد
ناشناس
۱۱:۱۳ ۰۷ مهر ۱۴۰۰
وقتی هزاران تن آب میریزین تو یه ساحتمون پر از پارچه معلومه که پارچه ها آب میکشن و سنگین میشن و ساختمون تحمل خودشو از دست میده
ناشناس
۱۰:۴۸ ۰۷ مهر ۱۴۰۰
ساختمان ها درسته که مسخره هست ولی توجه داشته باشید که شما فعلا باید برنامه مدیریت اتش نشانی را بر اساس همین ساختمان ها بریزید تا به کسی اسیب نرسه
ناشناس
۰۹:۰۳ ۰۷ مهر ۱۴۰۰
ای امان از دست این ساختمان‌های مسخره