به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، سرهنگ امین یادگار نژاد، رئیس پلیس فتا استان کرمان گفت: با توسعه اینترنت و فراگیر شدن فضای مجازی، بستر انتشار آگهی بسیار آسانتر شده و در دسترس همه قرار گرفته است، و فرصت مناسبی، برای جویندگان کار فراهم شده تا در بین انبوه آگهیها در جستجوی کار و استخدام هستند.
او افزود: عناوینی مانند کار در منزل با درآمد بالا، استخدام با پورسانت عالی، استخدام در مراکز و سازمانهای دولتی معتبر و ... از عناوینی هستند که کلاهبرداران در آگهیهای خود بسیار از آنها استفاده میکنند.
سرهنگ یادگار نژاد ادامه داد: کلاهبرداران با وعدههای اغوا کننده و استفاده از آدرسها و مشخصات ساختگی در آگهیهای استخدام، از افراد جویای کار میخواهند که تصاویر مدارک هویتی خود را ارسال کرده و در گام بعدی با ارائه شماره کارت یا هدایت آنها به سایتهای جعلی و درگاههای بانکی فیشینگ برای واریز وجه ثبت نام، از آنها سوءاستفادههای مالی میکنند.
او گفت: شهروندان جویای کار برای جلوگیری از سرقت هویت خود توسط مجرمان سایبری، به هیچ عنوان تصاویر مدارک هویتی خود را بدون تحقیق و بررسی آگهیهای استخدامی، در اختیار آگهی دهندهها قرار ندهند و پس از اطمینان از صحت و اعتبار آگهی، با دریافت آدرس از آگهی دهنده، به صورت حضوری مکان مورد نظر و مجوزهای آن را بررسی کنند.
رییس پلیس فتا استان کرمان تصریح کرد: موسسات کاریابی بسیاری در حال فعالیت رسمی هستند که شهروندان برای جستجوی شغل مناسب خود میتوانند به این موسسات مراجعه کنند و نیازی نیست که به آگهیهای نامعتبر در سایتها و شبکههای اجتماعی مراجعه کنند.
او تاکید کرد: همچنین متقاضیان کار توجه داشته باشند استخدام در شرکتها و سازمانهای دولتی دارای شرایط و ضوابط خاص بوده و از طریق فراخوانهای عمومی و آگهی در سایتهای خبری معتبر و نشریات رسمی صورت میگیرد.
این مسئول انتظامی با اشاره به فعالیت کلاهبرداران سایبری در فضای مجازی گفت: مجرمان سایبری به دنبال کوچکترین غفلت و سهل انگاری از طرف افراد هستند تا نقشههای شوم خود را عملی کنند.
سرهنگ یادگار نژاد بیان داشت: شهروندان در صورت مواجهه با هرگونه موارد مشکوک، گزارش خود را در بخش مرکز امـداد و فوریتهای سایبـری سایت پلیس فتـا به آدرس www.cyberpolice.ir درج و پیگـیری کنند.
انتهای پیام/س