به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رویترز از نیویورک، بیل دو بلاسیو، شهردار نیویورک در کنفرانسی مطبوعاتی اعلام کرد تعلیق یا اخراج اعضای کادر درمان را که از دستورالعمل واکسیناسیون تبعیت نکردهاند، آغاز شده و بیمارستانهای شهر هنوز تأثیر کامل این بخشنامه را احساس نکرده اند.
وی افزود:نگران وضعیت در برخی مناطق ایالت هستیم که در آنجا میزان واکسیناسیون چندان چشمگیر نیست.
یک سخنگوی بهداشت کاتولیک که یکی از تأمین کنندگان اصلی مراقبتهای بهداشتی در نیویورک است، اعلام کرد: با سرشماری کارکنان واکسینه شده و موارد معافیت، بخشنامه ایالت به طور کامل رعایت شد و دیگر اعضای کادر پرستاری بدون واریز حقوق تعلیق شدند. وی رقم مشخصی اعلام نکرد.
بهداشت کاتولیک از به تعویق افتادن تعداد کمی از اعمال جراحی خبر داد، زیرا تصمیم تعلیق و اخراج کادر درمان واکسینه نشده به کمبود نیرو و لغو برخی عملهای جراحی منجر میشود.
دولت فدرال جو بایدن رئیس جمهور آمریکا فشار را تشدید کرده است تا آمریکاییهایی که هنوز در برابر کووید-۱۹ واکسینه نشده اند، این کار را انجام دهند.
وزارت بهداشت ایالت نیویورک ماه گذشته بخشنامهای را منتشر کرد که همه کادر درمان را ملزم میکرد تا ۲۷ سپتامبر دست کم یک دوز واکسن دریافت کنند.
به گفته یک نماینده خدمات بهداشت محلی، حدود پنج هزار نفر از ۴۳ هزار کارمند بخش درمان که در ۱۱ بیمارستان دولتی در نیویورک کار میکنند، هنوز در برابر کووید-۱۹ واکسینه نشده اند.
براساس تازهترین دادههای دانشگاه جانز هاپکینز، در ایالت نیویورک ۵۵ هزار و ۱۸۸ مورد مرگ ناشی از ابتلا به ویروس کرونا از ابتدای همه گیری تاکنون ثبت شده است.
گفتنی است تا کنون آمریکا بالاترین میزان ابتلا به کرونا را ثبت رسانده است. این کشور با دارا بودن بیش نزدیک به ۴۴ میلیون مورد ابتلا، بیشترین موارد را در میان کشورهای جهان داراست. همچنین تا کنون بیش از ۷۰۰ هزار نفر در آمریکا بر اثر کرونا جان خود را از دست داده اند.
انتهای پیام/