به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مسعود صف شکن مدیر بنیاد مسکن شهرستان شیراز بر لزوم بکارگیری ظرفیتهای توسعه برای توسعه و عمران روستایی در این شهرستان تاکید کرد و با بیان اینکه تهیه نقشه ثبتی ۹۱ روستای شهرستان شیراز نیز در دستور کار است گفت: امسال صدور ۴۲۰جلد سند مالکیت شهری وروستایی براس متقاضیان دریافت سند مالکیت در دستور کار است.
او افزود: ساخت منازل مقاوم در برابر حوادث طبیعی درروستاها، ایجاد اشتغال درروستا ویژه استاد کاران وکارگران ساختمانی، تبدیل محیط غیربهداشتی روستا به محیط بهداشتی وقابل سکونت، تلاش برای حفظ هویت معماری بومی روستایی، توزیع عادلانه اعتبارات بانکی در مسکن روستایی وتغییر نگرش به ملک به عنوان یک پشتوانه مالی از جمله مزایای اعطای اسناد مالکیت و اجرای طرحهای توسعه است.
صفشکن از پرداخت ۱۰ هزار و ۳۷۸ فقره تسهیلات مقاوم سازی از طریق بانکهای عامل از سال ۱۳۸۷ تاکنون برای ساخت منازل مقاوم روستایی خبر داد و گفت: نظارت بر ساخت وساز و ارائه خدمات فنی، برای ۱۰ هزار و ۴۰۱باب منزل مسکونی ساخته شده در روستاهای شهرستان شیراز، با نظارت کامل از طریق، ناظرین این بنیاد انجام شده است.
معاون عمران روستایی بنیاد مسکن فارس با بیان اینکه ۴۰ روستای اطراف این شهرستان با پدیده و معضل حاشیه نشینی مواجه است، گفت: عمده این روستاها از خدمات زیر بنایی محروم ماندهاند.
سید علیرضا حمیدی در جلسه بررسی روند اجرای فعالیتهای حوزه عمران روستایی شهرستان شیراز بیان کرد: اجرای طرحهای عمران روستایی در مناطق محروم فارس با مشارکت و همراهی بنیاد مسکن چهره این استان را دگرگون کرده است.
او با بیان اینکه در هفته دولت امسال شاهد افتتاح ۱۲ طرح هادی و توسعه و عمران روستایی در مناطق مختلف این استان بودیم، گفت: این طرحها با بهره گیری از ۶۳۰ میلیون ریال اعتبارات استانی و ۴۹ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال اعتبارات ملی اجرا شده و ۲ هزار و ۸۱۴ خانوار روستایی از مزایای آن بهرهمند شدهاند.
معاون عمران روستایی بنیاد مسکن فارس بیان کرد: طرحهای هادی و توسعه روستایی در شهرستانهای آباده، داراب، رستم، زریندشت، ممسنی، سروستان، سپیدان، شیراز، لامرد و کوهچنار افتتاح شدند و اجرای این طرحها در شهرستان شیراز تاثیر بسزایی در کاهش مهاجرتها و کاهش حاشیه نشینی دارد.
حمیدی با اشاره به وجود تعداد قابل توجهی روستای حاشیه نشین در اطراف شیراز، عنوان کرد: قانون در اغلب موارد اجازه ارائه خدمات به حاشیه روستاها را نمیدهد و در این شرایط، اغلب این روستاها انشعابات غیرمجاز دارند.
انتهای پیام/