سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کیک زرد‌آلو و بادام + طرز تهیه

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع کیک خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه کیک زردآلو و بادام را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.


بیشتر بخوانید


مواد مورد نیاز
شکر...... ۲ قاشق سوپخوری

پرک بادام....... ۲۵ گرم

برگه‌ی زردآلو .... ۴۰۰ گرم

کره..... ۲۲۵ گرم

شکر ریز..... ۲۲۵ گرم

تخم‌مرغ...... ۴ عدد

آرد..... ۲۰۰ گرم

بیکینگ‌پودر.....۱ قاشق چایخوری

اسانس بادام.... یک‌دوم قاشق چایخوری

زردآلوی خشک خرد کرده..... ۵۰ گرم

عسل.... ۳ قاشق سوپخوری

پرک بادام برشته.....۴ قاشق سوپخوری

روش‌تهیه

فر را با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد گرم کنید و قالبی را به قطر ۲۰ سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید. شکر و پرک بادام را روی کاغذ بپاشید و زرد‌آلو را رویش بچینید و کنار بگذارید. آن‌گاه کره و شکر‌ریز را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیافزائید و مخلوط کنید. حالا آرد، بیکینگ‌پودر، اسانس بادام و زرد‌آلوی خشک را درون مایه بریزید و خوب مخلوط کنید. اکنون مایه‌ی فراهم کرده را در قالب، روی زرد‌آلو‌ها بریزید و صاف کنید. اینک قالب را در فر بگذارید و به مدت تقریبی ۱ ساعت کیک را بپزید. همینکه کیک خنک شد، آن را روی پنجره‌ی سیمی برگردانید و با دقت کاغذ را از آن جدا کنید. سپس عسل را گرم کنید و روی کیک بمالید و پرک بادام برشته را رویش بپاشید.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.