به گزارش حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،کامپوزیتهای پلیمری یک از رایجترین مواد مورد استفاده در قطعات خودرو است که در سالهای اخیر با افزودن برخی پرکنندهها به این کامپوزیتها استحکام محصول نهایی افزایش مییابد.
این شرکت دانش بنیان گرانول پلیپروپیلن تقویتشده با نانوذرات تولید و در اختیار قطعهسازان داخل کشور قرار میدهد. این شرکت کامپاند پلیپروپیلنی حاوی سیلیس نانوساختار و نانوذرات کربنات کلسیم ارائه کرده است که قابلیت استفاده در سپر، ملحقات سپر و قطعات پلیمری را در دیگر صنایع دارد. به علت وجود تقویتکننده نانویی، خواص مکانیکی نظیر استحکام مکانیکی و مقاومت در برابر ضربه افزایش میدهد و در عین حال رنگپذیری قطعات پلیمری به صورت چشمگیری بهبود میبخشد.
در میان پلیمرها، پلیپروپیلن به دلیل ارزان قیمت بودن و خواص مکانیکی و قالبپذیری فوقالعاده، در تولید بیش از ۵۰ درصد مواد پلاستیکی مورداستفاده در صنعت خودرو به کار میرود. ترکیبات پلیپروپیلن در قسمتهای مختلف خودرو از قبیل سپر، داشبورد و دربها مورداستفاده قرار میگیرند. چندین درجه از ترکیبات پلیپروپیلنی با مشخصات عملکرد متفاوت توسط ترکیب کردن پلیپروپیلن با مواد دیگر مطابق با عملکرد موردنیاز بخشهای مدنظر توسعهیافتهاند.
ترکیب نانوذرات با ماتریس پلیمری توجهات زیادی در زمینه کاربرد ترکیبات پلیپروپیلن در صنعت خودروسازی به خود اختصاص داده است. این امر بهدلیل امکان استفاده از میزان کم نانوذرات (بهعنوان پرکننده) با افزایش خواص مکانیکی ضربه و استحکام است.
شرکت شمیم پلیمر کوثر در سال ۱۳۸۶ با هدف تولید کامپوزیتهای زمینه پلیمری با تکیه به سابقه پژوهش و تخصص نیروی انسانی و با به کارگیری تجهیزات و فناوری روز آغاز به کار کرد.
این شرکت مجهز به لابراتوار تخصصی پلیمر بوده و طیف وسیعی از محصولات و ترکیبات پیشرفته پلیمری از قبیل کامپوزیتهای تقویتشده با انواع فیلر معدنی، الیاف شیشه، کامپوزیتهای پلیمری مقاوم به ضربه، مقاوم به آتش و حرارت، مستربچهای متنوع پلیمری و انواع آلیاژهای خاص را تولید میکند.
انتهای پیام/