سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هر جمعه با یک غذای سنتی؛

دیگچه، خوراک مخصوص نذری در افغانستان +فیلم و تصاویر

دیگچه افغانستان یک دسر رایج در خراسان بزرگ است و به همین علت به اسم‌های متفاوتی در این منطقه شناخته می‌شود.

به گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان، دیگچه  مخصوص نذری در افغانستان است و بسیار طرفدار دارد، مخصوصا در ایام عزاداری محرم بین مردم توزیع می‌شود.

از لحاظ ظاهری این دسر بسیار شبیه شیر برنج است، اما در طعم، بافت و روش پخت آن کمی تفاوت وجود دارد.

در مشهد نیز دیگچه را به صورت شیرینی برش می دهند و از دسر‌های مخصوص ماه رمضان محسوب میشود.

مواد مورد نیاز
شیر ۲ لیتر
برنج دانه گرد (نیم قد) ۳ فنجان
زعفران ۱ قاشق چای خوری
هل ۱ قاشق چای خوری
گلاب ۲ به قدر ضرورت
روغن نصف فنجان

طرز تهیه

ابتدا اجازه دهید برنج در آب خیس شود سپس  شکر را با ۲ فنجان آب مخلوط کنید تا جایی که کاملا یک دست شود، هل را به مواد اضافه کنید و مجددا به هم بزنید  سپس زعفران را در آخر اضافه کنید.

قابلمه‌ای را که انتخاب کرده اید کمی داغ کرده و روغن را به آن اضافه کنید، شیر را بعد از چند دقیقه اضافه کنید و خوب هم بزنید.

برنج را داخل شیر ریخته و اجازه دهید تا خوب پخته و نرم شود.  مواد باید با درجه حرارت ملایم پخته شوند.

روغن و سپس گلاب را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.

در آخرین مرحله اجازه دهید برنج به مدت ۴۰ دقیقه با درجه حرارت پایین دم بکشد.

دیگچه را هم می توان داغ و هم سرد نوش جان کرد و برای تزیین آن می توان از خلال پسته، خلال بادام و پودر هل استفاده کرد.

انتهای پیام/

برچسب ها: غذای نذری ، غذای سالم
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۰:۱۷ ۰۳ مهر ۱۴۰۰
شله زرد+شیربرنج=دیگچه