سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس مرکز هماهنگی و وزارتی آموزش و پرورش:

پیش‌نویس تفاهم‌نامه سیم‌کارت دانش‌آموزی/ کرونا بیش از یک میلیارد دانش آموز را از مدرسه رفتن منع کرد

باقرزاده گفت: پدیدار شدن کرونا در ١٩٢ کشور باعث شد تا یک میلیارد و ٧٠٠ میلیون دانش‌آموز از رفتن به مدرسه منع شوند.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، علی باقرزاده رئیس مرکز هماهنگی و وزارتی آموزش و پرورش در نشست خبری بررسی قابلیت‌ها، چالش‌ها و مسائل شبکه آموزشی دانش‌آموز (شاد) با اشاره به اینکه پدیدار شدن کرونا در ١٩٢ کشور باعث شد تا یک میلیارد و ٧٠٠ میلیون دانش‌آموز از رفتن به مدرسه منع شوند، اظهار کرد: اوایل شیوع بیماری کرونا شعار سازمان‌های بین المللی این بود که حق سلامت مهم‌تر است، اما با طولانی شدن تعطیلی مدارس، آموزش و سلامت باهم ادغام شدند و شعار مدرسه آخرین جا برای بسته شدن و اولین جا برای باز شدن است، متداول شد.

او ادامه داد: شعار آموزش و پرورش هم در این دوران این بود که آموزش باید استمرار پیدا کند و اولین راه برای تعطیل نشدن مدارس، فعالیت مدرسه تلویزیونی بود و بیش از ٩٨ درصد پهنه کشور تحت پوشش قرار گرفت.

به گفته رئیس مرکز هماهنگی آموزش و پرورش با اشاره به تعاملی نبودن مدرسه تلویزیونی اظهار کرد: دانش‌آموزان نیازمند تعاملات عاطفی هستند لذا ناگزیر شدیم راه حل مناسب تری برای آموزش الکترونیکی داشته باشیم و طبق نشست‌های بسیاری در نهایت محیط اختصاصی برای دانش‌آموزان تهیه شد.

رئیس مرکز هماهنگی حوزه وزارتی با اشاره به رایگان بودن شبکه شاد اظهار کرد: شورای فضای مجازی شاد را به عنوان یک پلتفرم رسمی رایگان اعلام کرد تا دسترسی دانش‌آموزان مناطق محروم تامین شود.

او ادامه داد: شاد سال اول به تشکیل کلاس و گروه‌ها محدود شد سپس به تدریج سیستم حضور و غیاب و اجرای آزمون در اختیار قرار گرفت سپس امکان پخش زنده و امکان ارسال پیام صوتی فراهم شد.

به گفته باقرزاده با اشاره به اینکه در شاد حدود ٩٩/٨ درصد مدیران مدارس یعنی حدود ١١۶ هزار نفر احراز هویت شدند، علاوه بر اینکه حدود ٩٨ درصد معلمان مدارس دارای سابقه در شاد ثبت هویت شدند.

او با اشاره به اینکه بیش از ٣٠٠ هزار کانال و گروه در شاد تشکیل شده است، اظهار کرد: شبکه شاد تاکنون ٢۴ میلیون و ۶٢۴ هزار نصب داشته است؛ میانگین فعالیت ماهانه شاد به حدود ١٨ میلیون و ١٠۵ هزار نفر رسیده است.

رئیس مرکز هماهنگی حوزه وزارتی آموزش و پرورش با بیان اینکه شبکه شاد رکورد فعالیت ۲ میلیون ۲۰۰ هزار نفر را شکسته است، گفت: این شبکه علاوه بر اینکه روزانه هزاران پخش زنده دارد، ۴۰۳ گیگ بالاترین ثبت را نیز داشته است، شاد از حیث فراگیری یک اپلیکیشن بزرگ در کشور محسوب می‌شود.

باقرزاده ادامه داد: حدود ۹۹.۸ درصد مدیران مدارس یعنی ۱۱۶ هزار نفر در این شبکه احراز هویت شدند، همچنین ۹۸ درصد معلم و ۱۲ میلیون و ۷۹۳ هزار دانش‌آموز نیز احراز شدند که معادل ۸۳ درصد جمعیت دانش‌آموزان می‌شود.

او با تاکید بر اینکه در طول یک سال گذشته حدود ۴۷ میلیارد و ۷۷۸ پیام در شاد مبادله شده است، عنوان کرد: هر نفر ۴ هزار پیام در این شبکه ارسال کرده است.

رئیس مرکز هماهنگی حوزه وزارتی آموزش و پرورش گفت: نسخه جدید شبکه شاد فردا ۳۰ شهریورماه رونمایی خواهد شد که بخشی به رابط کاربری و بخشی به زیرساخت‌ها مربوط است.

باقرزاده ادامه داد: شاد جدید حق تشکیل کلاس به مدیر مدرسه را داده است، هر مدیر مدرسه به هر تعداد می‌تواند کلاس ایجاد کند و معلم آن کلاس را مدیرگروه قرار می‌دهد.

او همچنین درباره بازگشایی مدارس توضیح داد: از اول مهرماه آموزش مدارس کم جمعیت روستایی و عشایری حضوری است تا پایان مهرماه مدارس کم جمعیت و از آبان ماه مدارس با جمعیت بالاتر بازگشایی خواهند شد.

باقرزاده گفت: شبکه شاد پس از بازگشایی مدارس به عنوان یک رسانه آموزشی مکمل مورد استفاده قرار می‌گیرد؛  واکسن دانش‌آموزان از سنین بالا به پایین انجام می‌شود.

او ادامه داد: برحسب نیاز گروه هایی ایجاد شده است، شایعات هک شدن گروه‌ها صحیح نیست ، آموزش و پرورش به کانال‌های مکمل سیم کارت حقوقی می‌دهد و حق انتقال مالکیت کانال‌ها بسته می شود. این اقدام تا سطح مدرسه نیز پیش می رود.

رییس مرکز هماهنگی حوزه وزارتی آموزش و پرورش ادامه داد: هیچ مدرسه دولتی و غیردولتی حق دریافت هزینه به عنوان ارائه خدمات شبکه شاد را ندارند.

۹۳ درصد ثبت نام دانش آموزان در سیدا صورت گرفت

در ادامه محمود حبیبی در نشست بررسی قابلیت‌ها، چالش‌ها و مسائل شبکه آموزشی دانش‌آموز (شاد) درباره مشکلات سامانه سیدا اظهار کرد: در سال گذشته ساماندهی سیستم های اطلاعاتی آموزش و پرورش صورت گرفت.

او با بیان اینکه مسئولیت انتشار در پیام رسان‌ها برعهده شخص است، افزود: نهادهای نظارتی بر محتواهایی غیرمرتبط احتمالی در این شبکه را پی گیری می کنند.

مدیرکل دفتر فناوری وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: امسال برخی فرایندها از جمله ثبت نام الکترونیکی دانش آموزان به دلیل سیاست‌های کلان تغییر پیدا کرده است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.