به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علی اکبر قارزی رئیس جهاد کشاورزی جوین با اشاره به فصل برداشت پیاز گفت: امسال ۲۴۵ هکتار از کشتزارهای جوین زیر کشت پیاز رفته بود که به طور میانگین از هر هکتار ۶۵ تن محصول برداشت شد.
بیشتر بخوانید
او با اشاره به کیفیت مطلوب پیاز تولیدی در جوین افزود: شرایط آب و هوایی منطقه سبب شده است تا برای تولید پیاز کمتر از آفت کُشها استفاده شود به همین دلیل این محصول تولیدی از کیفیت بالایی برخوردار است.
رئیس جهاد کشاورزی جوین ادامه داد: ارقام کشت شده پیاز در جوین بیشتر از نوع طلایی و سفید است که با بازاریابی خوب علاوه بر فروش در منطقه در سایر شهرستانهای خراسان رضوی هم به فروش میرسد.
منبع: ایرنا
انتهای پیام//ص.ب