به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، علی پاک باخته گان زنجانی، رئیس هیات مدیره خانه بلاک چین ایران گفت: بلاک چین یا زنجیره بلوک سیستمی برای ثبت و ضبط دادهها است. این دادهها میتوانند برای نمونه تراکنشهای بانکی یا اسناد مالکیت، قرارها، پیامهای شخصی یا دیگر اطلاعات باشند.
وی افزود: ویژگی زنجیره بلوکى این است که کار ذخیره این دادهها بدون وجود یک مدیر و صاحباختیار مرکزی امکانپذیر شود و نمیتوان با تخریب یک نقطه مرکزی، دادههای ذخیرهشده را تحریف یا نابود کرد. معروفترین کاربرد زنجیره بلوکی در اقتصاد رمز ارز بیتکوین است.
بیشتر بخوانید
ضرورت توسعه اقتصاد از مسیر نوآوری و فناوری
پاک باخته گان زنجانی همچنین اظهار کرد: گزارش مجمع جهانی اقتصاد از سپتامبر ۲۰۱۵ پیشبینی کرد که تا سال ۲۰۲۵، ده درصد تولید ناخالص داخلی جهان بر روی تکنولوژی زنجیره بلوکی ذخیره خواهد شد.
وی گفت: ما در ایران به بررسى این فناورى پرداخته ایم و در مبحث رمزارزها توانستیم اولین دستگاه ATM رمزارزها را بومى سازى کنیم و پس از آن اولین pos بیت کوینى را بر بستر لایتنینگ براى اولین بار به دنیا ارائه دادیم.
رئیس هیات مدیره خانه بلاک چین ایران یادآور شد: درسال ١٩٩١ و همزمان با صحبت هایى پیرامون دنیاى بدون مرز و دهکده جهانى، فناورى بلاکچین پا به عرصه جهانى گذاشت.
انتهای پیام/