سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

با هدف توسعه شبکه‌ها و برق‌رسانی؛

بیش از ۳۰ کیلومتر شبکه برق فشار ضعیف روستایی در استان همدان احداث شد

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان گفت:با هدف توسعه شبکه‌ها و برق‌رسانی،بیش از ۳۰ کیلومتر شبکه فشار ضعیف روستایی در استان احداث شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، شیرزاد جمشیدی ، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه یکی از اولویت‌های این شرکت  ، جمع‌آوری برق‌های غیرمجاز و صیانت از شبکه‌های برق است، گفت: طبق برنامه‌ریزی انجام شده در سال ۱۴۰۰، پانصد کیلومتر از شبکه‌های سیمی استان تبدیل به کابل خودنگهدار می‌شود.

او افزود: از این میزان ۱۲۵ کیلومتر از شبکه‌های فشار ضعیف در روستاهای استان،به کابل خودنگهدار تبدیل می‌شود که تاکنون ۳۵ کیلومتر آن تبدیل شده است.

کابل های خودنگهدار که برای انتقال و توزیع نیرو در خطوط هوایی مورد استفاده قرار می گیرند، در واقع دسته ای از كابل های قدرت، دارای روكش هستند که در روی دکل ‌ها و پایه های توزیع برق، توسط یك نگهدارنده نصب و نگه داشته می شوند.

 این کابل ها خصوصیات بهتری نسبت به هادی های آنیل نشده مسی ارایه می دهندو همچنین با توجه به عایق دار بودن امکان بروز اتصالی بین رشته ها و نیز سرقت برق از بین می رود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان افزود: از ۵۰۰ کیلومترکابل های خود نگهدار، ۸۳ کیلومتر در شهرستان همدان، ۱۴۱ کیلومتر در ملایر، ۵۰ کیلومتر در نهاوند، ۳۰ کیلومتر در کبودراهنگ، ۴۵ کیلومتر در بهار، ۴۰ کیلومتر در تویسرکان، ۴۰ کیلومتر در اسدآباد، ۲۰ کیلومتر در رزن، ۲۴ کیلومتر در فامنین و ۲۷ کیلومتر در شهرستان درگزین اجرایی می‌شود.

جمشیدی گفت: سهمیه واحد‌های اجرایی تابعه با توجه به موقعیت جغرافیایی و حجم شبکه‌های موجود سهمیه‌بندی شده است که تاکنون حدود ۱۰۰ کیلومتر شبکه سیمی درشهرها و روستاهای  استان همدان به کابل خودنگهدار تبدیل شده است.

او تصریح کرد: از مزایای تبدیل سیم مسی به کابل خودنگهدار می‌توان به مواردی همچون ارتقای مبلمان شهری، جمع‌آوری برق‌های غیرمجاز و عدم امکان سرقت انرژی از شبکه، کمک به محیط زیست و درختان و پایداری شبکه در مواقع باد و طوفان اشاره کرد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به اینکه از چهار کیلومتر شبکه فشار متوسط روستایی تاکنون ۱.۵ کیلومتر آن جابجا شده است، گفت: همچنین بر اساس ساماندهی و بازگشایی معابر روستایی برای ۲۲۰ روستا معادل ۱۸۰۰ اصله پایه نصب و جابجا می‌شود.

جمشیدی با بیان اینکه برای رفع ضعف ولتاژ مناطق روستایی استان تاکنون ۱۰ دستگاه ترانسفورماتور نصب شده است، افزود: تا پایان امسال دو روستای بی‌برق استان نیز برق‌دار می‌شود که عملیات اجرایی روستای دولت‌آباد از توابع کبودراهنگ به پایان رسیده و روستای انجلاس از توابع همدان به میزان ۳۰ درصد پیشرفت داشته است.

انتهای پیام/غ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.