سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اقدامی جهادی برای افزایش ضریب خوداتکایی سیستان و بلوچستان به گوشت مرغ

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان گفت: با تلاش سازمان جهادکشاورزی یکسالی است محدودیت گسترش واحد‌های صنعتی پرورش مرغ گوشتی در استان ملغی شده است.

غلامرضا سرگزی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان  در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت: در حال حاضر ١۵٠فقره پرونده با ظرفیت جوجه ریزی ۴ میلیون و ۵٠٠ هزار قطعه در هردوره و توان تولید ٣٠ هزار تن گوشت مرغ عمدتا با سرمایه‌گذاری شخصی برای دریافت موافقت اصولی، پروانه ساخت و بهره برداری در حال بررسی است که انشالله در موعد مقرر به بهره برداری رسیده و موجبات افزایش ضریب خوداتکایی سیستان وبلوچستان به گوشت مرغ را فراهم نماید.

وی تصریح کرد : در شش ماه گذشته امسال با جوجه ریزی حدود ۶ میلیونی در واحد‌های صنعتی پرورش مرغ گوشتی، بیش از ١٠ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید و روانه بازار مصرف شده است .

معاون سازمان جهاد کشاورزی استان اظهار داشت در حال حاضر در سیستان و بلوچستان ٢۴۴ واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی با توان تولید ۴۴ هزار و ٨٠٠ تن گوشت مرغ را دارا می‌باشند.

گفتنی است:  بر اساس نیاز سرانه مصرف، سالانه سیستان و بلوچستان نیاز به ٩٣ هزارتن گوشت مرغ دارد.

انتهای پیام/گ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.