به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، محمدتقی انزان پور مدیرکل بنادر و دریانوردی مازندران با بیان اینکه ۶۵ درصد کالاهای وارد شده به بندر نوشهر نهادههای دامی است، گفت: ورود این کالاها به بندر و خروج آنان نیاز به فرایندهای آزمایشگاهی است که گاهی اوقات زمان بر بودن این مراحل سبب دپوی کالا میشود.
او افزود: نهادههای دامی که وارد بندر میشوند باید فرایندهای آزمایشهای گیاهی و دامی را طی کنند و قوانین دستگاههای متولی مانند استاندارد، دامپزشکی، جهاد، صمت و گمرک در زمان ورود و خرودج کالا تاثیرگذار است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی مازندران با بیان اینکه صدور مجوز خروج کالا توسط هر دستگاه ۱۰ روز طول میکشد، ادامه داد: ورود و خروج کالاها به بندر با توجه به زمان صدور مجوزها حدود ۴۵ روز است.
انزان پور گفت: نهادههای دامی پس از مجوز خروج، از طریق سامانه بازارگاه باید توزیع شود، گفت: فرایند خروج کالا از بندر زمان بر است و در برخی موارد کالاها تا دوسال در بندر دپو میشوند.
او با بیان اینکه مسئولان بندر تمایلی به ماندگاری کالا در انبارها ندارند، گفت: تخلیه به موقع کالا سبب استفاده مناسب از ظرفیتهای بندر میشود.
بیشتر بخوانید:
محمدعلی سعیدی اصل مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد بهشهر نیز با بیان اینکه ۲۴۰ هزار تن کالا در این بندر دپو شده است، گفت: دپوی کالاها در بندر سبب کندی فعالیت و در برخی موارد سبب توقف زنجیره تأمین کالاهای اساسی و ارسال آن به کشور میشود.
او تأخیر در تخصیص ارز را از جمله مسائل رسوب کالا در بنادر اعلام کرد و افزود: ستاد تنظیم بازار در مصوبهای مقرر کرده است که کالاها بیش از یک ماه در بنادر دپو نشوند.
مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد بهشهر ابراز امیدواری کرد با اجرای این مصوبه روند تخلیه کالاها شتاب بگیرد.
انتهای پیام / ک