سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش تلفات تصادفات رانندگی در اصفهان، هشداری که باید جدی گرفت

رشد ۱۱ درصدی تلفات تصادفات و ۱۷ درصدی مصدومان حوادث رانندگی در اصفهان در امسال هشدار جدی است که باید از همه ابعاد آن را مورد بررسی کارشناسی قرار داد و برای رفع آن اقدام کرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، براساس آمار اعلامی از سوی سازمان پزشکی قانونی اصفهان، در چهار ماه نخست امسال قربانیان ناشی از تصادفات رانندگی در استان اصفهان رشد ۱۱.۴ درصدی داشته است.

به گفته علی سلیمانپور مدیرکل پزشکی قانونی استان اصفهان در چهار ماه ابتدایی امسال ۳۴۲ نفر در حوادث رانندگی جان باختند در حالی که این رقم در مدت مشابه سال قبل ۳۰۷ نفر بود.

همچنین در چهار ماه ابتدایی امسال هفت هزار و ۸۰۱ مصدوم ناشی از حوادث رانندگی به مراکز پزشکی قانونی استان مراجعه کردند که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۷.۱ درصد رشد داشته است.

فرمانده انتظامی اصفهان نیز پیش از این گفته بود: بررسی‌های کارشناسی حوادث ترافیکی نشان می‌دهد مصدومان تصادفات شهری  امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشته است.

سردار محمدرضا میرحیدری افزود: امسال ۲ هزار نفر در حوادث ترافیکی شهری مجروح شدند و آمار تصادفات درون شهری این استان نگران کننده است.

وی، بی توجهی به جلو توسط رانندگان را عامل اصلی این تصادفات دانست و بیان کرد: تجاوز از سرعت مجاز، خستگی و خواب آلودگی و بی توجهی به علائم هشدار دهنده از جمله مهمترین تخلفات رانندگی در اصفهان است.

فرمانده انتظامی استان اصفهان بیان کرد: خستگی و خواب آلودگی رانندگان در ۳۰ کیلومتری ورود شهر‌ها از جمله عوامل سوانح ترافیکی است که با وجود تذکر فراوان برای استراحت، اما این موضوع مغفول مانده است و موجب واژگونی و تصادف می‌شود.

وی با اشاره به اینکه نقاط پر حادثه جاده‌های برون شهری یکی از عوامل موثر در افزایش تصادفات در این استان است، تصریح کرد: اصلاح هندسی و رفع حادثه خیزی جزو ضرورت‌هاست و باید در اولویت کاری مسئولان استانی و شهرستانی قرار گیرد.

سردار میرحیدری اظهار کرد: رفع مشکل فنی جاده‌ها و قانونمداری مردم در کاهش حوادث جاده‌ای و شهری امری ضروری است.

طول راه‌های استان ۱۱ هزار و ۸۰۰ کیلومتر است که از این مجموع ۴۱۲ کیلومتر آزادراه، ۲ هزار و ۲۴ کیلومتر بزرگراه، پنج هزار و ۵۸ کیلومتر راه روستایی و مابقی راه‌های ارتباطی بین شهری است و به نوعی ۱۶ درصد از آزادراه‌های کشور سهم استان اصفهان است.

براساس نظریه کارشناسی ۱۰۹ نقطه پرحادثه در جاده‌های اصلی استان اصفهان مشخص شده است که ۶۷ مورد آن برای اصلاح و بهسازی مصوبه ملی دارد.

در سال‌های گذشته ۵۵ مورد از این نقاط توسط راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اصلاح و مشکل آن‌ها رفع شده است.

استان اصفهان به عنوان چهار راه حمل بار و مسافر در مرکز ایران، رتبه اول حمل بار و رتبه سوم حمل مسافر در کشور را دارد.


منبع:ایرنا

انتهای پیام/م

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.