سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۵۱۰ هزار هکتار از اراضی کرمانشاه زیر کشت پاییزه

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه برآورد کرد، امسال ۵۱۰ هزار هکتار از اراضی استان زیر کشت پاییزه محصولات کشاورزی برود.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، نوربخش حاتمی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت : عمده کشت پاییزه در استان کرمانشاه به کشت گندم اختصاص دارد که پاییز امسال احتمالا ۳۹۳ هزار هکتار شامل حدود ۳۰۰ هزار هکتار گندم دیم و ۹۳ هزار هکتار گندم آبی در اراضی استان کشت خواهد شد.

او گفت: مابقی اراضی به کشت محصولات دیگری مثل جو، نخود، کلزا و چغندرقند پاییزه اختصاص پیدا خواهد کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به تامین بذر مورد نیاز کشاورزان استان برای کشت پاییزه محصولات کشاورزی، افزود: امسال حدود ۳۸ هزار تن بذر گندم تهیه شده و مشکلی برای تامین بذور مورد نیاز کشاورزان در کشت پاییزه گندم نداریم. در مورد سایر محصولات هم هیچ مشکلی در حوزه تامین بذور مورد نیاز کشاورزان وجود ندارد.

حاتمی اشاره‌ای هم به تامین دیگر نهاده‌های مورد نیاز کشت پاییزه در استان داشت و افزود: توزیع نهاده‌ها از طریق سامانه الکترونیکی آغاز شده و تنها در زمینه توزیع کود اوره اندکی مشکل داشتیم که با توزیع آن از طریق سامانه الکترونیکی مشکلات حل شده است. کود‌های فسفاته و پتاسه به اندازه کافی در استان موجود است و کمبودی برای تامین آن‌ها نداریم.

حاتمی با اشاره به پیش بینی‌های هواشناسی مبنی بر احتمال شروع دیرهنگام بارش‌های پاییزه، ادامه داد: از کشاورزان می‌خواهیم تا کشت پاییزه محصولات کشاورزی را با تاخیر یک تا دو هفته‌ای نسبت به سنوات معمولی آغاز کرده و کشت را تا شروع بارش‌های پاییزی به تاخیر بیاندازند.

او ادامه داد: اگر کشاورزان کشت پاییزه خود را قبل از شروع بارش‌های پاییزی انجام دهند، احتمالا به دلیل بارندگی‌های کم سطح سبز نامناسبی در مزارع خواهند داشت که می‌تواند در تولیدات نهایی آن‌ها اثر سوء برجای بگذارد.

حاتمی اشاره‌ای هم به ضرورت بیمه کردن اراضی کشاورزی از سوی کشاورزان داشت و گفت: از آنجایی که در سنوات اخیر همواره شاهد خسارت در مزارع در اثر عوامل غیرمترقبه بوده ایم، از کشاورزان تقاضا می‌کنیم حتما اراضی خود را بیمه کنند تا در صورت بروز خسارت مرجعی برای حمایت از خود داشته باشند .

انتهای پیام/د

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.