سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مصرف برق سیستان و بلوچستان در پیک تابستان ۴ درصد رشد داشت

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان گفت: پیک غیر همزمان مصرف برق استان در تابستان امسال هزار و ۴۳۴ مگاوات بود که در مقایسه با هزار و ۳۷۶ مگاوات سال گذشته رشد ۴.۲ درصدی داشته است.

خلیل عوض زاده مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، اظهار داشت: افزایش بی سابقه دمای هوا و وارد مدار شدن زود هنگام چاه های کشاورزی و لوازم سرمایشی، کاهش میزان نزولات آسمانی و به دنبال آن، کاهش میزان تولید نیروگاه های برق آبی و استخراج غیر مجاز رمزارز از جمله عوامل مهمی است که باعث شد تا تابستان امسال خاموشی های پراکنده ناشی از کمبود تولید در کشور و به تبع آن، در سطح استان داشته باشیم.

وی ادامه داد: با اجرای درست برنامه های مدیریت مصرف، اجرای تفاهم‌ نامه های همکاری، همراهی شهروندان و تلاش شبانه‌روزی همکاران این شرکت، سیستان و بلوچستان از جمله مناطقی است که کمترین میزان خاموشی را به نسبت سایر نقاط کشور در تابستان امسال داشته است.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به شرایط اقلیمی خاص استان و اوج گیری شدید ویروس کرونا، پرسنل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان به صورت شبانه روزی تمام تلاش خود را جهت پایداری برق منازل، مراکز درمانی و حیاتی استان انجام دادند و در طول ایام پیک هیچگونه محدودیتی در تامین برق پایدار مراکز درمانی و حیاتی چون آب شرب اعمال نشده است.

وی بیان کرد: بازه زمانی پیک تابستان امسال در سیستان و بلوچستان تمام شده اما به دلیل اهمیت پایداری شبکه سراسری و همچنین پایداری نیروگاه های تولید برق کشور، برنامه خاموشی های احتمالی به صورت منظم منتشر می شود.

عوض زاده به برخی اقدامات انجام شده برای گذر از پیک بار تابستان  امسال  اشاره کرد و افزود: برگزاری مانورهای سراسری و استانی در راستای کاهش مصارف عمومی، ادارات و کاهش تلفات، برگزاری جلسات هفتگی ستاد گذر از پیک استان، استفاده از ظرفیت های فرهنگی و آموزشی استان از قبیل همکاری با صدا و سیمای مرکز استان، سازمان سپاه و بسیج، دانشگاه علوم پزشکی و آموزش و پرورش، استفاده از ظرفیت نمازهای جمعه و حضور در مساجد، پایش و بازدید منظم گشت های مدیریت مصرف از ادارات و اصناف و ارائه راهکارهای آموزشی مدیریت مصرف و دیدار با بزرگان هر شهرستان در جهت ترویج فرهنگ مصرف بهینه انرژی از جمله اقداماتیست که در تابستان سالجاری دنبال شده است.

وی خاطر نشان کرد: تفاهم و همکاری ویژه با صدا و سیمای مرکز استان در قالب بخش های تولیدی، رادیو و خبر، همکاری ویژه با خبرگزاری ها، پایگاه های خبری فضای مجازی و مرجع استان، تبلیغات محیطی و دیوارنگاری پیام های مدیریت مصرف، طراحی و چاپ بیش از ۱۶ هزار دفترچه آموزشی مدیریت مصرف برق و توزیع در سطح استان، تولید و انتشار روزانه اطلاعیه و پیام های آموزشی مدیریت مصرف در قالب اینفوگرافی، موشن گرافی و کلیپ های موضوعی، اطلاع رسانی روزانه برنامه خاموشی های احتمالی از طریق اپلیکیشن برق من، وب سایت و فضای مجازی سطح استان، از دیگر اقدامات انجام شده شرکت توزیع برق در راستای فرهنگ سازی و ترغیب مشترکین به موضوع مهم مدیریت مصرف است.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه بیش از پنج هزار تفاهم نامه همکاری با مشترکان بخش‌های تجاری، اداری و صنعتی این استان در سال جاری منعقد شده است گفت: این طرح با هدف کاهش مصرف مشترکین در ساعات اوج مصرف و تأمین برق پایدار مشترکین خانگی صورت گرفته است.

وی تصریح کرد: مشترکین برق در این طرح متعهد می شوند که میزان مصرف برق خود را در ساعات اوج مصرف بر اساس تفاهم صورت گرفته کاهش داده و یا نسبت به تغییر شیف کاری به ساعات غیر پیک، روزهای تعطیل هفته و یا ساعت کم باری اقدام کنند.

عوض زاده با اشاره به اینکه مشترکین با توجه به نوع تفاهم نامه امضا شده و میزان مشارکت در برنامه پاسخگویی بار از امتیازات و پاداش های تعیین شده بهره ‌مند می شوند گفت: سال گذشته بیش از ۱۴ میلیارد ریال پاداش در حوزه تفاهم نامه های برنامه پاسخگویی بار به این دسته از مشترکین تعلق گرفته است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه ادارات کشور حدود ۶ هزار مگاوات از مصرف برق را به خود اختصاص داده اند گفت: یکی از اقدامات مهمی که در تابستان سالجاری انجام شد برگزاری مانورهای مختلف، پایش روزانه مصرف برق ادارات و قطع برق مراکز پر مصرف استان بود.

عوض زاده ادامه داد: طبق مصوبه هیات وزیران، برق ادارات باید به میزان ۵۰ درصد مقدار مصرف مشابه سال قبل در ساعات اداری و ۱۰ درصد مصرف در تعطیلات و ساعت غیر کاری انجام می شد.

وی خاطر نشان کرد: طی نشست های مختلف با حوزه استانداری سیستان و بلوچستان، مصوباتی ابلاغ شد که از جمله آن تغییر ساعت کار ادارات استان و الزام دستگاه ها و مراکز حساس نسبت به تأمین و استفاده از ظرفیت مولدهای اضطراری بود.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: ظرفیت ۷۰ مگاواتی دستگاه های دیزل ژنراتور این استان نقش مهمی در کاهش خاموشی های مشترکان دارد که باید به درستی مورد استفاده قرار گیرد.

انتهای پیام/ع

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.