سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

توقیف خودروی حامل لوازم آرایشی قاچاق در سیب و سوران

مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان گفت: مأمورین انتظامی سیب و سوران در حین گشت زنی و در بازرسی از یک دستگاه خودروی پژو ۴۰۵ تعداد ۵ هزار و ۲۵۰ عدد لوازم آرایشی کرم قاچاق کشف شد.

حیدر میرزایی مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت: مأمورین انتظامی سیب و سوران در حین گشت زنی و اجرای مأموریت‌های محوله در بازرسی بعمل آمده از یک دستگاه خودروی پژو ۴۰۵ تعداد ۵ هزار و ۲۵۰ عدد کرم به ظن قاچاق کشف شد.

میرزایی افزود: در همین راستا کالا‌های کشف شده توقیف و متهم به همراه پرونده تشکیل شده به اداره تعزیرات حکومتی شهرستان سراوان معرفی شد.

میرزایی اذعان داشت: شعبه رسیدگی کننده به پرونده با توجه به اقرار متهم و مستندات موجود در پرونده اتهام وارده را محرز دانست و از همین حیث متخلف را به استناد بند ب از ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز علاوه بر ضبط کالا به میزان یک میلیارد و ۱۶۰ میلیون ریال جزای نقدی در حق دولت محکوم کرد.

انتهای پیام/ع 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.