سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بهره‌برداری از سامانه دوم آبرسانی اصفهان بزرگ تا نیمه مهرماه

استاندار اصفهان گفت: با قول مسئولان آب منطقه‌ای، پیش‌بینی می‌شود بخشی از طرح آبرسانی سامانه دوم آب اصفهان بزرگ تا ۱۵ مهرماه امسال راه‌اندازی و به بهره‌برداری برسد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، به نقل از اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان، عباس رضایی استاندار اصفهان با بیان اینکه عمده زمان اختصاص یافته برای امور جاری استان در استانداری به مبحث آب و خشکسالی تخصیص یافته است، بر لزوم اهتمام مجدانه مردم و مسئولان به منظور گذار از بحران منابع آب و آبخوان‌ها و غلبه بر مسائل خشکسالی تاکید کرد.

وی با اشاره به موضوع انتقال آب از خلیج‌فارس استان اصفهان بیان داشت: مجوز بهره‌مندی از ۲۵۰ میلیون مترمکعب آب تصفیه شده از دریا اخذ شده است.

استاندار اصفهان در ادامه بر شناسایی و مهندسی ۹ مسیر مستقل به منظور انتقال آب به استان و انتخاب یک مسیر با رویکرد‌های آفندی و پدافندی تصریح و اعلام کرد: این میزان آب تنها به منظور بهره‌مندی صنایع استان منظور شده و پیش‌بینی می‌شود با همت و ممارست مدیران ارشد این طرح تا ۳ سال دیگر تمام و به بهره‌برداری نهایی برسد.

رضایی با تبیین ضرورت تکمیل طرح تونل سوم کوهرنگ، خاطرنشان کرد: سد تونل سوم کوهرنگ که به مدت ۱۰ سال تا پایان سال ۱۳۹۷ فقط ۲۱ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، هم اکنون به اهتمام مجدانه مسئولان پیشرفت آن به ۴۹ درصد بالغ شده و مسائل و دغدغه‌های فنی موضوع تونل برطرف شده و تونل هم اکنون با مجوز ۲۵۰ میلیون مترمکعب آب از بهشت‌آباد، آماده بهره‌برداری با تمام ظرفیت است وخوشبختانه به اهتمام کارگزاران، این طرح فاقد مشکل مالی است که به منظور ادامه روند جاری، مساعی مصرانه مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی را می‌طلبد.

استاندار اصفهان با تبیین طرح آبرسانی سامانه دوم آب اصفهان بزرگ، اظهارکرد: در سال ۱۳۹۸ با پیگیری‌های صورت پذیرفته ردیف بودجه ملی برای طرح احصاء که برآورد هزینه آن بالغ بر ۵ هزار میلیارد تومان محاسبه و مصوب گردیده و با قول مسئولان آب منطقه‌ای، پیش‌بینی می‌شود بخشی از این طرح راهبردی تا ۱۵ مهرماه سالجاری راه‌اندازی و به بهره‌برداری برسد.

وی در پایان با جدی خواندن مسأله فرونشست زمین در استان، این روند تغییر بافت سطحی و زیر سطحی استان را بسیار حائز اهمیت و جدی برشمرد و افزود: در صورت بی‌تفاوتی به وقوع این رخداد، بی‌تردید توسعه پایدار استان با عواقبی غیر قابل جبران روبرو می‌شود و می‌بایست هرچه سریعتر با اهتمام همه مسؤولان ملی و استانی در همکاری با موسسات علمی و دانشگاه‌ها و مردم فهیم نسبت به برون‌رفت از این چالش زیستی اقدام عاجل کرد.

انتهای پیام

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.