سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس آموزش و پرورش عشایری چهارمحال و بختیاری:

نوسازی مدارس عشایری بام ایران نیازمند تخصیص اعتبار است

رئیس آموزش و پرورش عشایری چهارمحال و بختیاری گفت: نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس عشایری استان بیش از ۱۴۷ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، حاتم خالدی رئیس آموزش و پرورش عشایری چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: هم‌اکنون ۱۵۲ مدرسه در مناطق عشایری استان فعال است که هشت هزار و ۲۰۳ دانش‌آموز در مقاطع مختلف تحصیلی در این مدارس مشغول به  تحصیل هستند.

او افزود: از این تعداد ۲۱ مدرسه در مقطع متوسه اول،۲۲ مدرسه متوسطه دوم، دو مدرسه بزرگسال و بقیه مدارس ابتدایی است که در مناطق عشایری استان ۹ مدرسه استیجاری و یا در کانکس فعال است.


بیشتر بخوانید


خالدی اضافه کرد: شش فضای آموزشی در مناطق عشایری نیاز به تعمیر و تجهیز، ۱۴ مدرسه نیاز به تجهیزات آموزشی و کمک آموزشی و چهار مدرسه نیاز به تجهیزات سرمایشی و گرمایشی دارد.

او اظهار داشت: نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس عشایری استان بیش از ۱۴۷ میلیارد و ۴۳۰میلیون ریال اعتبار نیاز دارد.

یحیی حسین‌پور مدیرکل امور عشایر چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: تفاهم‌نامه نوسازی مدارس با هدف پوشش کامل مناطق عشایری از مدارس و فضا‌های آموزشی ایمن و استاندارد، طراحی، ساخت، توسعه و تجهیز مدارس موجود و مورد نیاز در مناطق عشایری، استانداردسازی سیستم‌های گرمایشی مدارس در مناطق عشایری منعقد شده است.

او گفت: این تفاهم‌نامه به مدت دو سال است و با توافق طرفین قابل تمدید است.

حسین‌پور بیان کرد: ساخت و تجهیز مدارس جدید مورد نیاز مناطق عشایری به صورت کانکس یا ساختمان با سازه‌های مناسب و استاندارد متناسب با موقعیت جغرافیایی، تجهیز مدارس، استانداردسازی سیستم گرمایشی مدارس در مناطق عشایری، برنامه‌ریزی برای گسترش و ساخت مدارس شبانه‌روزی ویژه دانش‌آموزان در کانون‌ها و مناطق عشایری با تراکم جمعیتی بالا، شناسایی خیران مدرسه‌ساز برای همکاری در جهت ساخت و تجهیز مدارس در این مناطق بر عهده اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان است.

او ادامه داد: در اختیار قرار دادن آمار و اطلاعات پراکنش جامعه عشایری، شناسایی و نیاز سنجی و معرفی مناطق نیازمند ساخت و تجهیز مدارس، همکاری در شناسایی و اهدای زمین مناسب برای ساخت مدسه، مشارکت و استفاده از ظرفیت سایر دستگاه‌ها برای تامین و تجهیز و کمک به ساخت مدرسه عشایری، معرفی مناطق و کانون‌های جمعیتی برای ساخت مدرسه و تامین آب شرب برای مدارس عشایری برعهده اداره کل امور عشایر استان است.

براساس آخرین سرشماری ۲۲ هزار ۹۲۳ خانوار عشایری با جمعیتی بیش از ۱۱۵ هزار و ۵۸ نفر جمعیت در استان ساکن هستند.

انتهای پیام/ع

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.