سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی خراسان شمالی اعلام کرد؛

خراسان شمالی نیازمند وجود واحد‌های فرآوری انگور

محمد جواد تشکری گفت: یکی از نیاز‌های اساسی در خراسان شمالی وجود واحد‌های فرآوری انگور است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،  تشکری معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی خراسان شمالی گفت : انگور‌های تولیدی در این استان امسال به علت بارش تگرگ در فصل بهار و بروز خشکسالی، بازارپسندی خوبی نداشتند.


بیشتر بخوانید 


او ادامه داد: یک واحد تولید کنسانتره وجود دارد که مقداری از انگور‌های تولیدی به این سمت سوق پیدا می‌کند و از سوی دیگر شرکت بهنوش در شیروان نیز برای تولید آبمیوه در حال خرید محصول انگور است.

تشکری گفت : علاوه بر آن سازمان تعاون روستایی خراسان شمالی با تعدادی از صنایع فرآوری در سایر استان‌ها وارد مذاکره شده و قرارداد‌هایی نیز منعقد شده است که بخشی از انگوری که قابلیت تازه خوری ندارند به این واحد‌ها ارسال شود و مورد فرآوری قرار گیرد.

او عنوان کرد: علاوه بر آن مقداری از انگور تولیدی به خصوص انگور کشمشی در استان تبدیل به کشمش می‌شود که تولید کشمش نیز می‌تواند به کمک حل مشکل پیش آمده بیاید.

به گفته  معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی استان سالانه ۱۵ تا ۲۰ تن کشمش در خراسان شمالی تولید می‌شود که از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است.

او با اشاره به اینکه خراسان شمالی در تولید انگور جایگاه پنجم و گاهی ششم را دارد، تصریح کرد: ۵۰ درصد از باغات انگور این استان دیم هستند و بیشتر انگور‌هایی که بازارپسندی خود را از دست داده اند در باغات دیم هستند.

او سطح زیرکشت باغات انگور در این استان را ۱۸۰ هزار هکتار اعلام کرد و افزود: پیش بینی می‌شود در سال جاری ۱۱۵ هزار تن انگور از تاکستان‌های استان برداشت شود این در حالی است که در سال گذشته ۱۷۰ هزار تن انگور برداشت شد و امسال با کاهش ۴۰ درصدی در تولید این محصول مواجه هستیم.

انتهای پیام/ه 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.