سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هشدار یک مقام سازمان ملل:

هیچ کشوری از بحران گرمایش زمین در امان نخواهد بود

یک مقام سازمان ملل درباره تاثیرات تغییرات آب و هوایی در پی گرم شدن کره زمین هشدار داد و از دولت ها خواست همگی برای مقابله با این پدیده همکاری کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از الدستور؛ پاتریشیا اسپینوزا، مقام ارشد اقلیمی سازمان ملل متحد هشدار داد که هیچ کشوری از گرمایش جهانی در امان نیست و از دولت‌ها خواست مقابله با این پدیده را به تاخیر و تعویق نیندازند.

اسپینوزا در حالی که دفتر جدیدی را برای مرکز جهانی سازگاری آب و هوا در شهر ساحلی روتردام هلند افتتاح کرده بیان کرده است که با پدیدار شدن آب و هوای سرد یا گرم شدید و ثبت رکورد‌های جدید دما، هیچ کشوری از تأثیرات تغییرات آب و هوایی مصون نیست. وی گفت: "دیگر وضعیتی وجود ندارد که بتوانیم بگوییم این‌ها کشور‌های ضعیف هستند و کشور‌های ما در معرض خطر نیستند".

در حالی که کمتر از سه ماه به اجلاس آب و هوایی امسال سازمان ملل متحد باقی مانده است، اسپینوزا از دولت‌هایی که موافقتنامه پاریس ۲۰۱۵ را امضا کردند، درخواست کرد تا از اقدامات "بلندپروازانه، سریع، در مقیاس بزرگ و دگرگون کننده" برای محدود کردن افزایش دما و گرمایش جهانی اجتناب ناپذیر اعلام آمادگی کنند.

یک مطالعه جدید هشدار داده است که دریاچه‌های آب شیرین به دلیل گرم شدن کره زمین خیلی سریع اکسیژن خود را از دست می‌دهند، حتی سریعتر از اقیانوس‌های جهان. محققان موسسه پلی تکنیک Rensselaer در نیویورک سطح اکسیژن در دریاچه‌های آب شیرین در منطقه معتدل را بررسی کردند که از ۲۳ تا ۶۶ درجه شمالی و جنوبی امتداد دارد.

به گزارش وب سایت انگلیسی دیلی میل، آن‌ها دریافتند که میزان اکسیژن در دریاچه‌های این منطقه از سال ۱۹۸۰ تا کنون ۵.۵ درصد در سطح و ۱۸.۶ درصد در آب‌های عمیق کاهش یافته است. دریاچه‌های آب شیرین مکان‌هایی از آب بی نمک هستند که توسط زمین احاطه شده اند و منابع آب حیاتی برای انسان و میکروارگانیسم‌ها هستند، بنابراین اکسیژن کم آب شیرین تنوع زیستی و کیفیت آب آشامیدنی انسان را تهدید می‌کند.

دریاچه‌های آب شیرین مزایای بسیاری برای مردم این کره خاکی از جمله تامین آب، ماهیگیری و کاهش سیل به همراه دارد. بر اساس گزارش صندوق جهانی طبیعت، آب شیرین یک منبع محدود است، با این حال، از کل آب روی زمین، تنها ۳ درصد آب شیرین است. آب‌های شیرین با توسعه بیش از حد رواناب‎های آلوده و گرمایش زمین تهدید می‌شوند. اگرچه دریاچه‌ها تنها حدود سه درصد از سطح زمین را تشکیل می‌دهند، اما حاوی غلظت نامتناسب تنوع زیستی کره زمین نیز هستند.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
بارگاهی
۰۰:۵۴ ۲۱ شهريور ۱۴۰۰
وقتی استارت میزنیم .وبرای سفر وخرید وکار اداری وسیاحت پارا روی پدال گاز میگذاریم.انگاه موتور داغ میشود وهوای اطرافش نیز داغ میشود.واین داغی وقتی میلیونها خودرو مدام بران میافزایند ،دل زمین از داغیش اتش میگیره وسوزان میشه واکسیژن کم میشه وگاز سمی زیاد .حالا هی پدالو فشار بدیم تا انقدر داغ بشه که خودمون با هاش داغ بشیم . که زمین فریاد کند .که صداش از همه جنگلهای سوزان بگوش میرسد .که:::
سوختم خدا ، سوختم خدا، اه از دست بعضی ادم ها.